کتاب افلاتون ۶ جرو بیلی موریا + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب افلاتون ۶

معرفی کتاب افلاتون ۶

کتاب الکترونیکی «افلاتون ۶: مجموعهٔ آسیا» نوشتهٔ «جرو بیلی‌موریا» و گروه نویسندگان، با ترجمهٔ بیتا ابراهیمی و همکاری موسسهٔ آمال کودک و نوجوان، اثری آموزشی در حوزهٔ مهارت‌های زندگی و سواد مالی برای کودکان است. این کتاب با هدف توانمندسازی اجتماعی و مالی کودکان و نوجوانان، مجموعه‌ای از درس‌ها و فعالیت‌های تعاملی را ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب افلاتون ۶

این کتاب بخشی از مجموعهٔ آموزش متوازن اجتماعی و مالی بنیاد بین‌المللی افلاتون است که با هدف ارتقای مهارت‌های زندگی، خودشناسی، مسئولیت‌پذیری و سواد مالی برای کودکان و نوجوانان تدوین شده است. نسخهٔ حاضر ویژهٔ منطقهٔ آسیا و بر اساس تازه‌ترین رویکردهای آموزشی جهانی و بومی‌سازی‌شده برای شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران آماده شده است. روند تدوین کتاب شامل ترجمه، ویرایش زبانی و محتوایی، بازبینی تصویری و بازخوانی توسط معلمان و مربیان بوده تا محتوایی متناسب با نیازهای آموزشی کودکان فراهم شود. کتاب با ساختاری تعاملی، مربیان را به عنوان تسهیلگر در فرایند یادگیری معرفی می‌کند و بر مشارکت فعال دانش‌آموزان در فعالیت‌های گروهی و فردی تأکید دارد. هر درس با اهداف مشخص، ابزارهای لازم و راهبردهای آموزشی همراه است و به موضوعاتی چون همدلی، حل مسئله، مدیریت مالی، حقوق کودک و مسئولیت اجتماعی می‌پردازد. این اثر بخشی از برنامهٔ گستردهٔ بنیاد افلاتون است که در کشورهای مختلف اجرا می‌شود و تلاش دارد کودکان را برای زندگی در جامعه‌ای عادلانه‌تر و توانمندتر آماده کند.

خلاصه کتاب افلاتون ۶

این کتاب با رویکردی آموزشی و تعاملی، کودکان را در مسیر رشد فردی و اجتماعی همراهی می‌کند. محتوای کتاب از چهار فصل اصلی تشکیل شده است که هر یک به موضوعی کلیدی در زندگی کودکان می‌پردازد:- فصل نخست با عنوان «من، دنیای من، رویای من» به خودشناسی، همدلی، حل مسئله و مسئولیت‌پذیری می‌پردازد. کودکان با فعالیت‌های گروهی و فردی، اهمیت شناخت خود، درک احساسات دیگران و نقش تصمیم‌گیری در زندگی را تجربه می‌کنند.- فصل دوم با محوریت «بیاموزیم که با هم زندگی کنیم» به حقوق کودک، مسئولیت‌های فردی و اجتماعی، روابط سالم و محافظت از خود اختصاص دارد. در این بخش، کودکان با مفاهیم اعتماد، روابط سالم، تفاوت‌ها و شباهت‌ها و اهمیت مشارکت در جامعه آشنا می‌شوند.- فصل سوم به موضوع «پول و منابع» می‌پردازد و مفاهیمی چون پس‌انداز، بودجه‌بندی، شناخت نیازها و خواسته‌ها، و فرهنگ مصرف را آموزش می‌دهد. کودکان یاد می‌گیرند چگونه منابع خود را مدیریت کنند و برای آینده برنامه‌ریزی داشته باشند.- فصل چهارم با عنوان «مفید باش، مبتکر باش» بر کارآفرینی، اقدام اجتماعی، برنامه‌ریزی و نقش کودکان در بهبود جامعه تمرکز دارد. فعالیت‌های این فصل به تقویت روحیهٔ همکاری، خلاقیت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کمک می‌کند.در سراسر کتاب، فعالیت‌های عملی، بحث‌های کلاسی، کاربرگ‌ها و تمرین‌های گروهی طراحی شده‌اند تا یادگیری را برای کودکان جذاب و کاربردی کنند. پیام اصلی کتاب، پرورش مهارت‌های زندگی و مالی برای ساختن آینده‌ای بهتر است.

چرا باید کتاب افلاتون ۶ را خواند؟

این کتاب با ترکیب آموزش اجتماعی و مالی، به کودکان کمک می‌کند تا مهارت‌هایی مانند خودشناسی، همدلی، تصمیم‌گیری، مدیریت منابع و مسئولیت‌پذیری را در زندگی روزمره تمرین کنند. ساختار تعاملی و فعالیت‌محور کتاب، یادگیری را از حالت نظری خارج کرده و به تجربه‌ای عملی و ملموس تبدیل می‌کند. همچنین، با توجه به بومی‌سازی محتوای کتاب برای شرایط فرهنگی ایران، مطالب آن برای کودکان ایرانی قابل ارتباط و کاربردی است. این اثر می‌تواند مربیان و والدین را در آموزش مهارت‌های اساسی زندگی به کودکان یاری دهد.

خواندن کتاب افلاتون ۶ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که نیاز به تقویت مهارت‌های زندگی، اجتماعی و مالی دارند. همچنین، مربیان، معلمان و والدینی که دغدغهٔ آموزش مسئولیت‌پذیری، همدلی، مدیریت مالی و مشارکت اجتماعی به فرزندان خود دارند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. برای مدارس و مراکز آموزشی که به دنبال برنامه‌های آموزش مهارت‌های زندگی هستند نیز گزینهٔ مناسبی است.

فهرست کتاب افلاتون ۶

کتاب غیرداستانی است و ساختار آن به چهار فصل اصلی تقسیم می‌شود:۱. من، دنیای من، رویای من: این فصل به خودشناسی، همدلی، حل مسئله، تفکر انتقادی، آمادگی برای سوانح طبیعی و مسئولیت‌پذیری می‌پردازد. کودکان با فعالیت‌های فردی و گروهی، اهمیت شناخت خود و دیگران و نقش تصمیم‌گیری را درک می‌کنند.۲. بیاموزیم که با هم زندگی کنیم: در این فصل، موضوعاتی مانند حقوق کودک، مسئولیت‌های فردی و اجتماعی، روابط سالم، محافظت از خود، تفاوت‌ها و شباهت‌ها و اهمیت مشارکت در جامعه مطرح می‌شود. فعالیت‌های هنری، تئاتر تصویری و بحث‌های گروهی از ویژگی‌های این بخش است.۳. پول و منابع: این فصل به آموزش مفاهیمی چون پس‌انداز، خرج کردن، بودجه‌بندی، شناخت نیازها و خواسته‌ها و فرهنگ مصرف می‌پردازد. کودکان با مفاهیم مدیریت منابع و برنامه‌ریزی مالی آشنا می‌شوند.۴. مفید باش، مبتکر باش: فصل پایانی بر کارآفرینی، اقدام اجتماعی، برنامه‌ریزی، جشن‌ها و نقش کودکان در بهبود جامعه تمرکز دارد. فعالیت‌های این فصل به تقویت روحیهٔ همکاری، خلاقیت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کمک می‌کند.هر فصل به بخش‌ها و درس‌های متعددی تقسیم شده که هر یک با اهداف آموزشی، فعالیت‌های عملی و کاربرگ‌های مرتبط همراه است.

بخشی از کتاب افلاتون ۶

«پوستر افلاتون (کاربرگ دو) را به دانش‌آموزان نشان و توضیح دهید که افلاتون ویژگی‌های خوب و مفید آتش را دارد؛ روشن، گرم و دوست‌داشتنی است. به تمام دوستانش در سراسر دنیا کمک می‌کند و به آنها یاد می‌دهد که کاردان، مبتکر، نوآور و همچنین عامل تغییر باشند. به آنها می‌آموزد پول و منابع دیگر را پس‌انداز کنند و در زمینه‌ی موضوعاتی که برایشان مهم است، با هم دست به عمل بزنند. بگویید: این شعله دوردست، ما می‌توانیم با کمک هم آن را بزرگ‌تر کنیم. از دانش‌آموزان بپرسید: «برای اینکه یک شعله بزرگ‌تر شود چه می‌کنید؟» احتمالاً بچه‌ها پاسخ خواهند داد: چوب بیشتری در آتش می‌ریزیم؛ آن را باد می‌زنیم و... بگویید جامعه‌ی ما هم برای قوی‌تر و درخشان‌تر شدن به کمک بچه‌ها نیاز دارد. ما می‌توانیم با حضور و مشارکت در فعالیت‌های مختلف باشگاه‌هایمان این کار را انجام دهیم. به بچه‌ها بگویید که قرار است با پیوستن به هم و همراه افلاتون به سفری هیجان‌انگیز بروند؛ سفر جستجو کردن، فکر کردن، تحقیق کردن و عمل کردن. آنها در کنار هم و با فعالیت‌های مختلف مانند شعله‌ای خواهند شد که زندگی خودشان و دیگران را گرم و روشن می‌کنند و انگیزه‌بخش بزرگسالان و کودکان دیگر خواهند بود.»

شکسپیر؛ گفت و گوهایی با یان کات
آزمایشگاه شیمی فیزیک ۱
فرحناز سلیمانی
جنسیت بزهکار و بزه دیده در وقوع قتل های سریالی در ایران
امیرحسین شیخی
تفسیر انوار القرآن (جلد اول)
عبدالرئوف مخلص
پاتولوژی گاو