کتاب جاودانگی عدد ۷
معرفی کتاب جاودانگی عدد ۷
کتاب جاودانگی عدد ۷ نوشتهٔ اشرف اسماعیلیان است و انتشارات کنکاش آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب جاودانگی عدد ۷
۷ با خود رمز و رازهای فراوان و پیچیدهای دارد که ریشه در جهان ماوراء و مقام الهی دارد. ۷ سرّ وجود هستی و پایه و اساس تقدس و خرد است. ۷ در تمام سنن و اعتقادات جهان، مقدسترین و رمزآلودترین اعداد است، چون عدد کمال است.
۷ بدین علت عدد کمال محسوب میشود که با نیروی آفرینندهٔ تمام جلوههای هستی پیوند دارد. در لغتنامۀ دهخدا نیز آمده است: ۷ عددی است معروف که از دیرباز مورد توجه اقوام مختلف جهان بوده است.
راستی چرا از میان این همه اعداد، عدد ۷ مورد توجه قرار گرفته؟
چه اسراری در ۷ وجود دارد که ما از آن بیخبریم؟ فلسفهٔ آن چیست که ما نمیدانیم؟ آیا ۷ جزء اسرار نهان است که نمیتوان آن را کشف کرد و تا ابد ناشناخته خواهد ماند و یا اینکه ۷ جزء خرافات است که باید از آن بگذریم؟ چرا آسمان ۷ طبقه و زمین نیز ۷ طبقه است؟ چرا باید ۷ بار دور خانهٔ خدا طواف کنیم چرا ۶ یا ۸ بار طواف نکنیم؟ چرا در رمی جمرات سهگانه در هر روز باید به هر یک از جمرات سهگانه ۷ ریگ زده شود، چرا بیشتر یا کمتر نباشد و صدها چراهای دیگر.
این کتاب به شما میآموزد ۷ کاملترین عدد در میان اعداد است. ۷ از ۳ حرفِ هـ، ف، ت، ترکیب شده است که «هـ» به معنی هستی، «ف» فالق و ت، تکامل است. بنابراین از این ۳ حرف، این جمله به دست میآید: هستیِ عالم و پدیدآورندهٔ هر چیز و به کمال رساندن آن، همه با اراده و قدرت ذات لایزال خداوند است. از روی تحقیقات بهعملآمده معلوم میشود که مهمترین کارها با ۷ مرحله کامل میشود.
خواندن کتاب جاودانگی عدد ۷ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که شیفتهٔ رمز و راز و جادوی اعداد هستند پیشنهاد میکنیم.