کتاب هک ذهن
معرفی کتاب هک ذهن
کتاب «هک ذهن» نوشتۀ جیمز کلیر و ترجمۀ پریسا صفرلو است و انتشارات ویان آن را منتشر کرده است. اگر تاکنون تمرکز برایتان یک آرزو بوده، کتاب هک ذهن میتواند آن را به یک توانمندی واقعی تبدیل کند.
درباره کتاب هک ذهن
کتاب هک ذهن: ترفندهای ذهنی برای تمرکزکردن اثری است کاربردی و انگیزشی که با زبانی روشن و بیواسطه به یکی از چالشبرانگیزترین مسائل زندگی مدرن میپردازد: چگونه در جهانی پر از حواسپرتی، ذهنمان را متمرکز نگه داریم؟
نویسنده با شناخت دقیقی از دغدغهٔ انسان معاصر که در میان اعلانها، پیامها، وظایف همزمان و وسوسههای بیپایان دیجیتال سرگردان است، به سراغ تعریف دوبارۀ تمرکز میرود. او نشان میدهد تمرکز، برخلاف تصور رایج، صرفاً عمل توجهکردن به یک چیز نیست؛ بلکه تصمیمی آگاهانه است برای چشمپوشی از هزاران چیز دیگر. یعنی تمرکز نهتنها یک مهارت، بلکه نوعی انتخاب است؛ انتخابِ گفتنِ «نه» به آنچه اهمیت ندارد، تا بتوانیم با تمام وجود به چیزی بله بگوییم که واقعاً برایمان مهم است.
کتاب هک ذهن بر پایهٔ تحقیقات علمی و تجربی، ذهن خواننده را با مفاهیمی مانند حذف آگاهانه، اولویتبندی، وضوح ذهنی و مدیریت توجه آشنا میکند. نویسنده با بهرهگیری از مثالهای ملموس و نقلقولهایی از اندیشمندانی مانند تیم فریس، خواننده را به سوی درکی عمیقتر از تمرکز سوق میدهد؛ تمرکزی که لازمۀ پیشرفت، خلاقیت و رضایت فردی است.
ازآنجاییکه تمرکز در لحظه شکل میگیرد، کتاب هک ذهن ما را تشویق میکند که یاد بگیریم چگونه حواسپرتیها را در همان زمان حال مهار کنیم. این یعنی نگاهکردن به تمرکز نه فقط بهعنوان یک ویژگی شخصیتی، بلکه بهعنوان یک مهارت قابلیادگیری، تقویتشونده و قابلاجرا در زندگی روزمره. هک ذهن کتابی است برای هر کسی که میخواهد دست از زندگی در وضعیت همیشه پراکنده بردارد و با وضوح ذهنی و ارادهای متمرکز، اهدافش را دنبال کند.
خواندن کتاب هک ذهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای خودیاری، موفقیت و توسعۀ فردی پیشنهاد میکنیم.