کتاب کلنا قاسم
معرفی کتاب کلنا قاسم
کتاب کلنا قاسم نوشتهٔ علیرضا سکاکی است. نشر معارف این کتاب را منتشر کرده است. اثر حاضر که در دستهٔ ادبیات داستانی معاصر ایران قرار گرفته، داستانی زندگینامهای در باب ترور سرهنگ «حسن صیادخدایی» است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کلنا قاسم اثر علیرضا سکاکی
کتاب «كُلُّنا قاسم» که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده، دربارهٔ ترور سرهنگ «حسن صیادخدایی» و نحوهٔ انتقام از دو نفر از عوامل اتاق فکر ترور او است. این کتاب که در قالب یک داستان زندگینامهای نوشته شده، اثری برگرفته از واقعیت است. داستان کتاب «کلنا قاسم» ۱۷ فصل دارد و بر اساس دیدگاههای گوناگون شخصیتهای رمان نوشته شده است. این اثر بر تلاشهای نیروهای امنیتی سپاه برای شناسایی و مقابله با فردی به نام «شَمعونی»، یکی از متهمان به طراحی ترور «قاسم سلیمانی» تمرکز کرده است؛ همچنین به بازخوانی عملیاتهای موفق در اربیلِ عراق و دریاچهٔ ماجیوره در ایتالیا پرداخته است؛ عملیاتهایی که در راستای انتقام از آمران و عاملان درگذشت قاسم سلیمانی انجام شده است. عنوان این کتاب ایرانی، به زبان عربی نوشته شده و معنی آن «همهٔ ما قاسم هستیم» یا «ما همه قاسمیم» است. قاسم سلیمانی یکی از فرماندهان ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران بود.
چرا باید کتاب کلنا قاسم را بخوانیم؟
مطالعهٔ این اثر شما را با بخشی از تاریخ معاصر ایران از منظر «علیرضا سکاکی» همراه میکند.
کتاب کلنا قاسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان اقتباسی از رخدادهای تاریخ معاصر ایران پیشنهاد میکنیم.