کتاب یک گرفتاری دیگر
معرفی کتاب یک گرفتاری دیگر
کتاب یک گرفتاری دیگر با عنوان اصلی Still Stuck نوشته و تصویرگری شینسوکه یوشی تکه و ترجمه رضی هیرمندی از سوی انتشارات بازی و اندیشه منتشر شده است. این کتاب در دستهی داستانهای کودکانه قرار میگیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی به موضوع استقلال و تجربههای روزمرهی کودکان میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب یک گرفتاری دیگر
کتاب یک گرفتاری دیگر اثری تصویری و داستانی برای کودکان است که با نگاهی به زندگی روزمرهی خردسالان به چالشهای کوچک اما مهم آنها میپردازد. داستان حول محور تلاش یک کودک برای انجام کارهای شخصی بدون کمک بزرگترها شکل میگیرد. این کتاب در فضایی صمیمی و کودکانه موقعیتهایی را به تصویر میکشد که بسیاری از کودکان با آنها روبهرو میشوند؛ مانند لباسپوشیدن یا آمادهشدن برای حمام.
شینسوکه یوشیتکه، نویسندهی کتاب، با استفاده از تصاویر و روایت کوتاه تجربهی استقلالطلبی و مواجهه با مشکلات ساده را به زبانی قابللمس برای کودکان بیان میکند. این اثر در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و برای گروه سنی ۴ سال به بالا مناسب است.
خلاصه داستان یک گرفتاری دیگر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با اعلام زمان حمام توسط مادر آغاز میشود. کودک داستان با اصرار بر انجام کارهایش بهتنهایی، تلاش میکند لباسهایش را دربیاورد اما با مشکلاتی روبهرو میشود. او درگیر لباسش میماند و در ذهنش سناریوهای مختلفی را تصور میکند؛ از اینکه اگر هیچوقت نتواند لباسش را دربیاورد چه میشود تا اینکه شاید بتواند راهی پیدا کند. کودک با آزمون و خطا گاهی موفق میشود و گاهی دوباره گرفتار میشود. درنهایت داستان با حس رضایت کودک از تلاشهایش و تجربهی استقلال پیش میرود.
چرا باید کتاب یک گرفتاری دیگر را خواند؟
این کتاب با روایت ساده و تصاویر رنگی به کودکان کمک میکند تا با مفهوم استقلال و مواجهه با مشکلات کوچک روزمره آشنا شوند. داستان تجربههای مشترک کودکان را بازتاب میدهد و آنها را تشویق میکند تا در انجام کارهای شخصی خود جسارت به خرج دهند. والدین میتوانند از این کتاب برای گفتوگو دربارهی رشد و خوداتکایی با فرزندانشان بهره ببرند.
خواندن کتاب یک گرفتاری دیگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
برای کودکان ۴ سال به بالا که در مرحلهی یادگیری کارهای شخصی و استقلال هستند، این کتاب مناسب است. والدینی که بهدنبال راهی برای آموزش مهارتهای زندگی به فرزندان خود هستند نیز میتوانند از این اثر استفاده کنند.
بخشی از کتاب یک گرفتاری دیگر
«ماجرا از آنجا شروع شد که مامانم گفت وقت حمام است. مامان میخواست کمکم کند که آماده بشوم اما من گفتم خودم میتوانم همهی کارها را بکنم. خیلی سعی کردم پیراهنم را در بیاورم. ولی آخرش گیر کردم. گفتم اگر برای همیشه همینطور گرفتار بمانم چی؟ لابد قبل از من خیلی از آدمهای کلهگنده هم گیر کردهاند. نمیشود من نفر اول باشم. اگر هم از این گرفتاری خلاص نشدم طوری نیست. همینجوری هم بد نمیگذرد. اما اگر تشنه شدم چه؟ بالاخره راهی پیدا میکنم. گفتم حالا که اینطور است همینجوری میمانم... آنقدرها هم بد نبود. اما بعد سردم شد.»
یک شبه هرچی ازشون بود تو طاقچه رو خوندم، واقعا که جالبن آثارشون!