معرفی و دانلود کتاب می خوایم خرس شکار کنیم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب می خوایم خرس شکار کنیم

کتاب می خوایم خرس شکار کنیم

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

معرفی کتاب می خوایم خرس شکار کنیم

کتاب می خوایم خرس شکار کنیم نوشتهٔ مایکل روزن و ترجمهٔ طاهره آدینه پور است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب می خوایم خرس شکار کنیم

کتاب می خوایم خرس شکار کنیم داستانی کودکانه و شعرگونه درباره گروهی از افراد شجاع است که به دنبال شکار خرس می‌روند. با زبانی ساده و ریتمیک، کودکان را به ماجراجویی در طبیعت دعوت می‌کند و آن‌ها را با چالش‌های مسیر مانند عبور از علف‌زارها، رودخانه‌ها، و گل‌و‌لای آشنا می‌سازد. تصاویر جذاب و رنگارنگ کتاب نیز به جذابیت آن برای کودکان افزوده است.

خواندن کتاب می خوایم خرس شکار کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان ۳ تا ۷ ساله مناسب است و می‌تواند به عنوان یک داستان شبانه یا کتاب آموزشی برای تقویت مهارت‌های زبانی و تخیل کودکان استفاده شود. والدین و مربیان مهدکودک‌ها نیز می‌توانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم طبیعت و کار گروهی بهره ببرند.

بخشی از کتاب می خوایم خرس شکار کنیم

"داریم می‌ریم چه کار کنیم؟ می‌ریم به خرس شکار کنیم! هوا خوبه، آفتابیه، چه آسمانی! آبیه. شجاعیم و ترس نداریم، چون همه اهل شکاریم."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب می خوایم خرس شکار کنیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمی خوایم خرس شکار کنیم
عنوان در زبان مبدأWe,re Going on a Bear Hunt