معرفی و دانلود کتاب سیمون جورابه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتاب چ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سیمون جورابه

کتاب سیمون جورابه نوشته سو هندرا و پاول لینت است و با ترجمه ساناز منصوریان در انتشارات کتاب چ منتشر شده است.

درباره کتاب سیمون جورابه

سیمون جورابه در کتاب جوراب‌ها کنار جوراب‌های دیگر زندگی می‌کند. جوراب‌ها هرکدام یک روز به ماجراجویی می‌روند اما هیچوقت نوبت سیمون جورابه نمی‌شود. بالاخره معلوم شد دلیل این موضوع تنها بودن سیمون است. او هیچ جفتی ندارد. او شروع می‌کند به گشتن دنبال جفتش.

خواندن کتاب سیمون جورابه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سیمون جورابه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سیمون جورابه
تعداد صفحه‌ها:۳۶ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰۰ تومان

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۵/۰۲

عالی بود عالی خیلی قشنگ بود.

۱۴۰۰/۱۲/۲۳

خیلی کتاب خوبی است من که خیلی خوشم اومد حتما برید بخونید مطمئن هستم خوشتون میاد❤❤

زهرا
۱۴۰۳/۱۲/۰۳

عالیه کتابش

عمه جون یویا
۱۴۰۱/۰۲/۰۶

سروش ۶ سالشه و می‌گه این کتاب فوق‌العاده بود. این کتاب به بچه‌ها چیزهای زیادی یاد می‌ده و بامزه هم هست. 🥰📖📍

Mohammad
۱۴۰۱/۰۱/۰۶

عالی

magh
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۳۰

در تعدادی از تصاویر این کتاب می توان عادی سازی روابط بین هم جنس ها را دید. در تعجبم از نشر چ که بدون توجه به این امر کتاب را چاپ کرده. در صحفه ی آخر کتاب گوردون هم به...بیشتر