معرفی و دانلود کتاب درود بر خودم! pdf + خلاصه رایگان

۳.۶(از ۵ امتیاز)
جک کنفیلد، جلال طحان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درود بر خودم!

کتاب درود بر خودم! نوشتهٔ جک کنفیلد و ترجمهٔ جلال طحان است. انتشارات هورمزد این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهکارهایی ارزشمند برای مدیریت زندگی و افزایش اعتماد به نفس است.

درباره کتاب درود بر خودم!

کتاب درود بر خودم! به خوانندگان کمک می‌کند تا با شناخت عمیق‌تر از خود و غلبه بر موانع ذهنی، به بهترین نسخهٔ خود تبدیل شوند. کنفیلد در این اثر به بررسی اصول و تکنیک‌های مؤثری می‌پردازد که می‌تواند به افراد کمک کند تا اعتماد به نفس خود را تقویت کرده و به اهدافشان دست یابند. رویکرد مثبت‌نگر کنفیلد، با داستان‌های واقعی و مثال‌های ملموس، به خوانندگان نشان می‌دهد چگونه با تغییر نگرش، می‌توانند به زندگی‌ای سرشار از شادی و موفقیت دست پیدا کنند. او بر اهمیت خودباوری، تعیین اهداف واضح و ایجاد عادات مثبت تأکید می‌کند و یادآوری می‌کند که هر فردی با تلاش و اراده، توانایی تغییر زندگی خود را دارد. کتاب شامل تمرین‌ها و فعالیت‌های عملی است که خوانندگان را در شناسایی اهداف و برنامه‌ریزی برای دستیابی به آن‌ها هدایت می‌کند. همچنین، کنفیلد به اهمیت مدیریت زمان، غلبه بر استرس، و تقویت روابط سالم می‌پردازد و به خوانندگان می‌آموزد چگونه از چالش‌های زندگی به عنوان فرصت برای رشد و پیشرفت استفاده کنند.

خواندن کتاب درود بر خودم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درود بر خودم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درود بر خودم!
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۳۶۱۸۴۱
تعداد صفحه‌ها:۱۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۹۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های حوزه توسعه فردی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.