کتاب درود بر خودم!
معرفی کتاب درود بر خودم!
کتاب درود بر خودم! نوشتهٔ جک کنفیلد و ترجمهٔ جلال طحان است. انتشارات هورمزد این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی راهکارهایی ارزشمند برای مدیریت زندگی و افزایش اعتماد به نفس است.
درباره کتاب درود بر خودم!
کتاب درود بر خودم! به خوانندگان کمک میکند تا با شناخت عمیقتر از خود و غلبه بر موانع ذهنی، به بهترین نسخهٔ خود تبدیل شوند. کنفیلد در این اثر به بررسی اصول و تکنیکهای مؤثری میپردازد که میتواند به افراد کمک کند تا اعتماد به نفس خود را تقویت کرده و به اهدافشان دست یابند. رویکرد مثبتنگر کنفیلد، با داستانهای واقعی و مثالهای ملموس، به خوانندگان نشان میدهد چگونه با تغییر نگرش، میتوانند به زندگیای سرشار از شادی و موفقیت دست پیدا کنند. او بر اهمیت خودباوری، تعیین اهداف واضح و ایجاد عادات مثبت تأکید میکند و یادآوری میکند که هر فردی با تلاش و اراده، توانایی تغییر زندگی خود را دارد. کتاب شامل تمرینها و فعالیتهای عملی است که خوانندگان را در شناسایی اهداف و برنامهریزی برای دستیابی به آنها هدایت میکند. همچنین، کنفیلد به اهمیت مدیریت زمان، غلبه بر استرس، و تقویت روابط سالم میپردازد و به خوانندگان میآموزد چگونه از چالشهای زندگی به عنوان فرصت برای رشد و پیشرفت استفاده کنند.
خواندن کتاب درود بر خودم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مدیریت کسب و کار پیشنهاد میکنیم.