دانلود و خرید کتاب همدلی جودی دایر ترجمه مهدی قراچه داغی
تصویر جلد کتاب همدلی

کتاب همدلی

معرفی کتاب همدلی

کتاب همدلی با عنوان اصلی Empath نوشتهٔ جودی دایر و ترجمهٔ مهدی قراچه داغی است. انتشارات کتابسرای میردشتی این اثر را منتشر کرده است. این کتاب راهنمایی ساده برای مرزگذاری، کنترل احساسات و آسان‌تر کردن زندگی ارائه می‌دهد و به افرادی که حساسیت عاطفی بالایی دارند کمک می‌کند تا با چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیایند. این اثر به مخاطبان آموزش می‌دهد چگونه مرزهای سالم ایجاد کنند و احساسات خود را مدیریت نمایند. این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همدلی اثر جودی دایر

کتاب همدلی نوشتهٔ جودی دایر یک راهنمای کاربردی برای افرادی است که از نظر عاطفی بسیار حساس هستند و توانایی درک عمیق احساسات دیگران را دارند. این افراد که اصطلاحاً «همدل» یا «امپت» (Empath) نامیده می‌شوند، اغلب احساسات و انرژی‌های دیگران را جذب می‌کنند و همین موضوع می‌تواند به خستگی عاطفی و روانی آنها منجر شود. این کتاب در سال ۲۰۱۷ در ایالات متحده منتشر شد و نسخهٔ فارسی آن توسط مهدی قراچه‌داغی ترجمه و توسط انتشارات کتابسرای میردشتی در قالب کتاب الکترونیکی به بازار عرضه شده است. جودی دایر که خود یک روانشناس و مشاور با تجربهٔ کار با افراد حساس است، در این کتاب تلاش کرده تا با زبانی ساده و قابل فهم، راهکارهای عملی برای افراد همدل ارائه دهد.

موضوع اصلی کتاب، شناسایی ویژگی‌های افراد همدل و ارائهٔ راهکارهایی برای محافظت از خود در برابر جذب انرژی‌های منفی و احساسات دیگران است. کتاب همچنین به خوانندگان آموزش می‌دهد چگونه مرزهای سالم ایجاد کنند، احساسات خود را مدیریت نمایند و از توانایی‌های ویژهٔ خود برای کمک به دیگران استفاده کنند بدون آنکه آسیب ببینند. کتاب همدلی در طول صفحات خود به موضوعات مختلفی از جمله شناخت انواع همدلی، علائم و نشانه‌های همدل بودن، چالش‌های پیش روی افراد همدل، تکنیک‌های محافظت از انرژی و راهکارهایی برای تبدیل حساسیت به یک نقطهٔ قوت می‌پردازد.

خلاصه کتاب همدلی

کتاب همدلی با معرفی مفهوم همدلی و تعریف فرد همدل آغاز می‌شود. جودی دایر توضیح می‌دهد که افراد همدل کسانی هستند که توانایی درک و احساس عمیق تجربیات عاطفی دیگران را دارند. این افراد اغلب احساسات دیگران را به گونه‌ای تجربه می‌کنند که انگار احساسات خودشان است. در فصل‌های ابتدایی، نویسنده به معرفی انواع مختلف همدلی می‌پردازد که شامل همدلی عاطفی، همدلی شناختی، همدلی روحی و همدلی فیزیکی است. او همچنین علائم و نشانه‌های همدل بودن را برمی‌شمارد که برخی از آنها عبارتند از: حساسیت بالا به احساسات دیگران، نیاز به تنهایی، خستگی در جمع‌های شلوغ، جذب افراد نیازمند کمک، و مشکل در گفتن «نه».

در ادامه، نویسنده به چالش‌هایی می‌پردازد که افراد همدل با آنها مواجه هستند. یکی از مهم‌ترین این چالش‌ها، جذب انرژی‌های منفی و احساسات سنگین دیگران است که می‌تواند به خستگی عاطفی و جسمی منجر شود. همچنین، افراد همدل اغلب در تعیین مرزها با دیگران مشکل دارند و ممکن است خود را در روابط یک‌طرفه و تخلیه‌کننده گرفتار ببینند. فصل‌های میانی کتاب به راهکارهایی برای محافظت از خود اختصاص دارد. دایر تکنیک‌های مختلفی برای مرزگذاری سالم، مدیریت انرژی و محافظت از خود در برابر جذب احساسات منفی ارائه می‌دهد. برخی از این تکنیک‌ها عبارت‌اند از:

تمرین‌های تنفسی برای آرامش و تمرکز

تصویرسازی ذهنی برای ایجاد حباب محافظ انرژی

تکنیک‌های زمین‌گذاری برای اتصال به زمین و رها کردن انرژی‌های اضافی

برنامه‌ریزی برای زمان‌های تنهایی و بازیابی انرژی

آموزش گفتن «نه» و تعیین مرزهای سالم در روابط

در فصل‌های پایانی، نویسنده به چگونگی تبدیل همدلی به یک نقطهٔ قوت می‌پردازد. او توضیح می‌دهد که افراد همدل با آگاهی و مدیریت توانایی‌های خود می‌توانند از این حساسیت به عنوان ابزاری برای کمک به دیگران، ایجاد روابط عمیق و معنادار، و حتی پیشرفت در زمینه‌های شغلی خاص استفاده کنند. کتاب با تمرین‌ها و راهکارهای عملی برای زندگی روزمرهٔ افراد همدل به پایان می‌رسد. این تمرین‌ها به خوانندگان کمک می‌کند تا آنچه آموخته‌اند را در زندگی روزمره به کار گیرند و به تدریج توانایی‌های خود را تقویت کنند.

چرا باید کتاب همدلی را بخوانیم؟

کتاب همدلی یک راهنمای عملی و کاربردی برای افرادی است که از نظر عاطفی بسیار حساس هستند و اغلب احساسات دیگران را جذب می‌کنند. این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند تا:

۱. ویژگی‌های یک فرد همدل را بشناسند و متوجه شوند آیا خودشان این ویژگی‌ها را دارند یا خیر.

۲. چالش‌های خاص افراد همدل را درک کنند و بدانند این چالش‌ها طبیعی هستند.

۳. تکنیک‌های عملی برای محافظت از خود در برابر جذب انرژی و احساسات منفی بیاموزند.

۴. مرزهای سالم در روابط ایجاد کنند و یاد بگیرند چگونه «نه» بگویند.

۵. از توانایی همدلی خود به عنوان یک نقطهٔ قوت استفاده کنند.

وجه تمایز این کتاب با سایر کتاب‌های مشابه در زمینهٔ خودیاری، رویکرد عملی و کاربردی آن است. نویسنده به جای پرداختن به مفاهیم پیچیدهٔ روانشناسی، راهکارهای ساده و قابل اجرا ارائه می‌دهد که خوانندگان می‌توانند بلافاصله در زندگی روزمره به کار گیرند. همچنین، این کتاب با زبانی ساده و قابل فهم نوشته شده است و از اصطلاحات تخصصی پیچیده اجتناب می‌کند، بنابراین برای طیف گسترده‌ای از خوانندگان قابل استفاده است.

کتاب همدلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به افرادی پیشنهاد می‌کنیم که احساس می‌کنند از نظر عاطفی بسیار حساس هستند و اغلب احساسات و انرژی‌های دیگران را جذب می‌کنند. این افراد ممکن است علائمی مانند خستگی در جمع‌های شلوغ، نیاز به تنهایی برای بازیابی انرژی، جذب افراد نیازمند کمک، و مشکل در گفتن «نه» را تجربه کنند. همچنین، این کتاب برای افرادی مفید است که در حرفه‌های یاری‌رسان مانند مشاوره، روانشناسی، پرستاری، تدریس و مددکاری اجتماعی فعالیت می‌کنند و به دلیل ماهیت شغلشان، بیشتر در معرض خستگی عاطفی و همدلی قرار دارند.

والدین کودکان حساس نیز می‌توانند از مطالعهٔ این کتاب بهره‌مند شوند تا فرزندان خود را بهتر درک کنند و به آنها کمک کنند تا با حساسیت خود به شکل سالم‌تری کنار بیایند. افرادی که در روابط خود مشکل مرزگذاری دارند و اغلب احساس می‌کنند دیگران از آنها سوءاستفاده می‌کنند، نیز می‌توانند از تکنیک‌های ارائه شده در این کتاب برای ایجاد مرزهای سالم‌تر استفاده کنند.

فهرست کتاب همدلی

فصل اول: همدلی چیست؟

تعریف همدلی و فرد همدل

تفاوت همدلی با همدردی

انواع همدلی (عاطفی، شناختی، روحی، فیزیکی)

فصل دوم: آیا من یک همدل هستم؟

ثبت تجربیات

برنامهٔ خودمراقبتی

منابع بیشتر

نظر افراد و مجله‌های مشهور درباره کتاب یا نویسنده

مجلهٔ Psychology Today دربارهٔ کتاب همدلی نوشته است: «این کتاب راهنمایی عملی و قابل فهم برای افرادی است که با حساسیت بالای عاطفی زندگی می‌کنند و به دنبال راهکارهایی برای مدیریت این ویژگی هستند.» دکتر جودیت اورلف، نویسندهٔ کتاب "The Empath's Survival Guide" دربارهٔ کار جودی دایر گفته است: «او توانسته مفهوم پیچیدهٔ همدلی را به زبانی ساده توضیح دهد و راهکارهای عملی برای افراد همدل ارائه کند.»

سایت Goodreads امتیاز چهار از پنج را به این کتاب اختصاص داده است و بسیاری از خوانندگان به کاربردی بودن و سادگی مطالب آن اشاره کرده‌اند. یکی از خوانندگان کتاب در نظر خود نوشته است: «این کتاب به من کمک کرد تا بفهمم چرا همیشه احساسات دیگران را جذب می‌کنم و راهکارهایی که ارائه می‌دهد واقعاً در زندگی روزمره‌ام تاثیرگذار بوده است.»

کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

اطلاعات دقیقی دربارهٔ جوایز و افتخارات خاص کتاب همدلی یا نویسندهٔ آن، جودی دایر، در منابع موجود یافت نشد. با این حال، این کتاب در برخی از فهرست‌های پرفروش کتاب‌های خودیاری قرار گرفته است و توسط برخی متخصصان روانشناسی به عنوان یک منبع مفید برای افراد همدل معرفی شده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب منتشر شده است؟

نسخهٔ چاپی انگلیسی با عنوان "Empath: A Complete Guide for Developing Your Gift and Finding Your Sense of Self" توسط انتشارات Althea Press در سال ۲۰۱۷

نسخهٔ الکترونیکی انگلیسی

نسخهٔ صوتی انگلیسی توسط Audible

درباره جودی دایر

جودی دایر (Judy Dyer) روانشناس و نویسندهٔ آمریکایی است که در زمینهٔ همدلی، حساسیت عاطفی و روش‌های محافظت از انرژی تخصص دارد. او سال‌ها به عنوان مشاور با افراد حساس کار کرده و تجربیات خود را در قالب کتاب‌هایی با زبان ساده و کاربردی به اشتراک گذاشته است. دایر علاوه بر کتاب همدلی، آثار دیگری نیز در زمینهٔ روانشناسی و خودیاری دارد که از جمله آنها می‌توان به "The Empath's Survival Guide" (راهنمای بقا برای افراد همدل) و "Healing the Highly Sensitive Soul" (التیام روح بسیار حساس) اشاره کرد. او همچنین دوره‌های آموزشی آنلاین برای افراد همدل برگزار می‌کند و از طریق وبلاگ و رسانه‌های اجتماعی با مخاطبان خود در ارتباط است.

درباره مهدی قراچه‌داغی

مهدی قراچه‌داغی مترجم و نویسندهٔ ایرانی است که آثار متعددی در زمینهٔ روانشناسی، خودیاری و توسعهٔ فردی ترجمه و تالیف کرده است. او دارای تحصیلات در زمینهٔ روانشناسی است و با انتشارات مختلفی همکاری داشته است. از جمله آثار ترجمه شده توسط قراچه‌داغی می‌توان به کتاب‌هایی در زمینهٔ ارتباطات، هوش هیجانی، مدیریت استرس و روانشناسی موفقیت اشاره کرد. او تلاش می‌کند مفاهیم پیچیدهٔ روانشناسی را به زبانی ساده و قابل فهم برای مخاطبان فارسی‌زبان ترجمه کند.

بخشی از کتاب همدلی

«وقتی متوجه شوید که انرژی شما پیوسته با انرژی اشخاص دیگر در تعامل می‌باشد، بدون توجه به انرژی اشخاص، بدون توجه به فضا یا زمان می‌تواند شکل غالب بگیرد و شما احساس می‌کنید نیازمند آنید که به خودتان بازگردید. امّا علت آن این است که جامعه ما را شرطی کرده است که فکر کنیم ذهن و جسم ما دو چیز کاملاً متفاوت و جدا ازهم هستند.

همدل‌ها میل عمیقی دارند که بدانند آن‌ها چه کسی هستند و برای چه در این دنیا حضور دارند. فرآیند بیدارکننده به شدت دردناک است. زمان تاریکی و تنهایی است، امّا وقتی حقیقت خود را پیدا می‌کنید، تبدیل به یک پروانه زیبا می‌شوید و به ارتفاعات بالاتر می‌روید. در این زمان است که متوجه می‌شوید ما جدا و یا یک فرد نیستیم، به جای آن ما بخشی از یک چیز فوق‌العاده عظیم هستیم- انرژی و عالم هستی.

شما برای همیشه نخواهید توانست هدیه و جایزه خود را توضیح دهید. زیرا بعضی از جنبه‌های آن غیرمنطقی هستند و در دنیایی که متکی به منطق ریاضیات و مطالعات علمی است، درک کردن این موضوع دشوار است. همدل‌ها به راهی که در زندگی می‌پیمایند احساس نشان می‌دهند. آن‌ها به مردانی که کت سفید بپوشند و بگویند که همیشه می‌دانند زن‌ها چه می‌خواهند، نیاز ندارند. کسانی که این هدیه را درک نکنند دل به تصورات گوناگون خود می‌بندند و قبول ندارند که چنین چیزی وجود دارد. اشخاصی از این دست می‌ترسند حفظ وضع موجود را به چالش بکشند. آن‌ها به بیرون از جعبه توجه دارند. آن‌ها از ناشناخته‌ها می‌ترسند، آن‌ها آن‌چه را با چشمان خود می‌بینند قبول دارند و اگر نتوانند آن را ببینند، باور نمی‌کنند. وقتی کاملاً بدانید و خوب هم بدانید که انرژی چگونه کار می‌کند، بلافاصله از امکانات کاری و نامحدود مغز آگاه می‌شوید.»