معرفی کتاب خان بالا
کتاب الکترونیکی «خان بالا» از محمد آهوخوش - سنجاق. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خان بالا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خان بالا |
| حجم فایل کتاب | ۱.۳۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۴۷۷۷۳۴۸ |
| تعداد صفحهها | ۲۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۵۰۰۰ تومان |
جایی که شکست خورده ای، به دنبال شادی نباش![]()
بیهان بوداک
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون (جلد اول)جلال اصغری
زن مغازه ای که مانند آکواریوم می درخشدساکایا موراتا
راه و رسم دوستی، در دوستی با خدا سپهر جعفری
از دلزدگی زناشویی تا درک همدلانهوحید دریکوند
با اینکه این اثر، اولین تجربهی نویسندهست، اما فضاسازیها چنان گیرا و روان هستند که آدم حس میکنه وسط ماجراست. رمان قصه یک خانوادهی شجاع رو روایت میکنه که در برابر قدرت خان ایستادگی میکنن و وارد ماجراهای پرفراز و...بیشتر
با فصل دوش خیلی حال کردم. امیدوارم همینطور ادامه بدی و قوی قویتر بشی منتظر جلد دو میمونیم
خیلی زیبا بود سخت میشه بزاریش کنار هی میخوای بیشتر بخونی... 🫱🏽🫲🏻
کتابی که کلیشه های همیشگی رو کنار میزنه و فارغ از سفید یا سیاه بودن های همیشگی داستان ها ، مقداری مرزبندی ذهنمون رو قلقلک میده.
جرئت و جسارت نویسنده های جوان برای ورود به عرصه ادبیات ستودنی هست. امید که این تلاش، نویدبخش آینده ای روشن برای هنر و ادبیات این مرز و بود باشه
داستان کتاب بسیار زیبا و جذاب بود و کاملا من رو گرفت. آدم دوست داره همینطور پشت هم بخونش اونقدری که وقایع کتاب سریع و با تعلیق و پشت سر هم میان لذت بردم
زیبا و جذاب
جذاب بود. تولستوی به دنیا بازگشته است😄
یه رمان جذاب و مهیج و پیشنهادش میکنم اولین کتاب و قدم، نویسنده ،محکم و زیباس
برنده کیست؟ آنکه نترسد... بسیارعالی 🌹
خیلی رمان جذابی هست اگر دلتون هیجان میخواد پشیمون نمیشی اما یکم اعصاب خراب کنه نویسنده انگار رحم ولی همین جذابش میکنه😍😍😜😜
کتاب خان بالا نشان از توانمندی و خلاقیت بالای نویسنده دارد. 👏✍️ نثر شما بهخوبی توانسته است توجه خواننده را جلب کند و با عمق احساسی که در داستان وجود دارد، احساسات واقعی را منتقل کند. این شروع بسیار امیدوارکنندهای...بیشتر
به امید رقص قلمهای بیشتر روی کاغذ✍🏻❤
مشخصه که نویسنده میتونه اثر های دیگه ای رو هم در آینده به چاپ برسونه ، احسنت