کتاب خان بالا
خواندن نظراتمعرفی کتاب خان بالا
کتاب الکترونیکی «خان بالا» از محمد آهوخوش - سنجاق. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
تاریخ تطور علوم از غارنشینی تا عصر هوش مصنوعی![]()
فرشاد حاتمی
دنیای هندپیس های دندانپزشکی از اصول تا تعمیرات حرفه ایغزل میرزایی
فیزیک کوانتوم و جهان مارضا علی خواه
گمشده بندوراسالناز منصوری
هم بازی عاشقانه هایم باشیاسمن قلی پور
عبور از سختی ها، مشکلات و آشفتگی های زندگیمحمدرضا کریمی (مهرجو)
از بقا تا بهبودحمید خاکزاد
من زاده عشقم از تبار بارانحسن حیدری
نقرهسجاد محمدی خرم آبادی
راهکارهای عملی مدیریت ذهن رشد و توسعه فردیسید ابوالقاسم حاجی میر
با اینکه این اثر، اولین تجربهی نویسندهست، اما فضاسازیها چنان گیرا و روان هستند که آدم حس میکنه وسط ماجراست. رمان قصه یک خانوادهی شجاع رو روایت میکنه که در برابر قدرت خان ایستادگی میکنن و وارد ماجراهای پرفراز و
با فصل دوش خیلی حال کردم. امیدوارم همینطور ادامه بدی و قوی قویتر بشی منتظر جلد دو میمونیم
خیلی زیبا بود سخت میشه بزاریش کنار هی میخوای بیشتر بخونی... 🫱🏽🫲🏻
کتابی که کلیشه های همیشگی رو کنار میزنه و فارغ از سفید یا سیاه بودن های همیشگی داستان ها ، مقداری مرزبندی ذهنمون رو قلقلک میده.
داستان کتاب بسیار زیبا و جذاب بود و کاملا من رو گرفت. آدم دوست داره همینطور پشت هم بخونش اونقدری که وقایع کتاب سریع و با تعلیق و پشت سر هم میان لذت بردم
زیبا و جذاب
جذاب بود. تولستوی به دنیا بازگشته است😄
برای منی که اولین بار بود که یک رمان رو میخوندم واقعا جذاب بود و باعث شد فورا دست به خریدش بزنم و دوست دارم همین حالا بقیه داستان رو دنبال کنم . تبریک میگم بهت ماهو جان
داستان جذاب. پر از تعلیق سازی. شاید خیلی روی شخصیت ها کار نشده ولی پیچ و خم های داستان جبران کرده این قضیه رو
نمیدونم چرا توی یه بخشیش یاد آهنگ قاسم فاضلی افتادم ( به مین صد تفنگ دار مو جور شیر....) داستان خیلی قشنگی داره و به عنوان اولین اثر نویسنده میشه گفت واقعاً قوی کار کرده