معرفی و دانلود کتاب از فرانکفورت تا تهران + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از فرانکفورت تا تهران

کتاب الکترونیکی «از فرانکفورت تا تهران» از زینب تاراس - سنجاق. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از فرانکفورت تا تهران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز فرانکفورت تا تهران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۱۱/۱۵
فرمت کتابEPUB

بهناز
۱۴۰۳/۱۱/۲۳

واقعا ویروس کرونا چه بلاها که به سر ما نیورد خوب شد که اون دوران که مثل کابوس بود تموم شد خدا رو شکر

Leyla Heydarpour

۱۴۰۳/۱۲/۱۸

کتاب خوبیه

خوره کتاب
۱۴۰۳/۱۲/۲۹

کم حجم بود کلا کتابای کم حجم باحالن چون زود تموم میشن و تکلیفت با کتاب مشخصه نصفه رهاش نمی کنی حداقل قابلیت اینو داشت تا اخر تمومش کنم ولی میتونست نگارشش بهتر باشه

atieh
۱۴۰۴/۰۱/۱۰

کتاب جالبی بود یادمون میاره چه روزهای سختی رو پشت سرگذاشتیم

وای عالی بود سر داستان ۵ چقدر گریه کردم

حتما میرم فیزیکیشو میخرم

خیلیییییی قشنگ بود و گذشته تلخ هممون رو به زیبایی و هنرمندانه به متن در آوردند

خوب

۱۴۰۴/۰۵/۱۸

واقعا مهارت زیادی در داستان سرایی این کتاب استفاده شده که کرونا عامل بدبختی هممون رو به این هنرمندی به قلم کشیدن

چقدر قشنگ کرونا رو توصیف کرده بود

خوشم اومد...

بریده‌هایی از کتاب

بهار
ما خودمون به آدما یاد می‌دیم که چه جوری باهامون رفتار کنن، وقتی یه نفر هر کاری که دلش می‌خواد می‌کنه، همه جوره ناراحتمون می‌کنه و شخصیتمون رو پایمال می‌کنه و ما هیچ عکس‌العملی نشون نمی‌دیم، اون فکر می‌کنه که مجوز بی احترامی همیشگی بهش دادیم و روز به روز بدتر و بدتر رفتار می‌کنه چون خودمون بهش اجازه دادیم.
بهار
ای کاش اینقدری که از مردن می‌ترسیدیم از تنهایی می‌ترسیدیم، تنهایی خیلی ترسناکه. از مردن هم ترسناک تره چون با مردن تازه تنهایی شروع می‌شه، ولی خودِ تنهایی هیچ شروعی نداره، همیشه بوده و تا بی‌نهایت ادامه داره.
hasan
یَا لَیتَنِی مِتُّ قَبلَ هَذَا وَ کُنتُ نَسیًا مَنسِیًّا"
hsinofficial
با خودم گفتم: یعنی مردن به همین سادگیه؟!
بهار
آدم وقتی روزاش به خوبی میگذرن، فکر می‌کنه همیشه قراره همینجوری باقی بمونن، انگار که تا ابد همه می‌خندن و همه خوشن ولی خیلی وقتا اینطوری نیست و با یه اتفاق، یه تصادف یا یه بیماری می‌تونه همه چیز توی مدت کوتاهی تموم بشه و همهٔ خوشی‌های آدم رنگ ببازن.