دانلود و خرید کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده مهدی بقائی

نویسنده:مهدی بقائی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

معرفی کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

کتاب الکترونیکی «مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده (چگونه ازدواجی موفق داشته باشیم)» نوشتهٔ مهدی بقائی و با ویراستاری نسیم ناصری مقدم، اثری در حوزهٔ روان‌شناسی و مشاوره خانواده است که به موضوع مشاوره و آموزش پیش از ازدواج می‌پردازد. این کتاب با زبانی روشن، مفاهیم و مهارت‌های لازم برای انتخاب همسر و ساختن یک زندگی مشترک موفق را بررسی می‌کند. ناشر این اثر اطلاعات جامعی دربارهٔ باورهای غیرمنطقی، انتظارات زناشویی و مهارت‌های ارتباطی ارائه داده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

این کتاب به بررسی ابعاد مختلف ازدواج و اهمیت تصمیم‌گیری آگاهانه در این زمینه می‌پردازد. نویسنده با تکیه بر تجربهٔ مشاوره و پژوهش‌های روان‌شناسی، تلاش کرده است تا مفاهیم بنیادین ازدواج، باورهای رایج و گاه نادرست دربارهٔ انتخاب همسر، و انتظارات از زندگی مشترک را واکاوی کند. «مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده» در دوره‌ای نوشته شده که تغییرات فرهنگی و اجتماعی، نگرش جوانان به ازدواج را دگرگون ساخته است. کتاب با اشاره به تفاوت‌های فرهنگی، نقش خانواده، و تأثیر رسانه‌ها بر نگرش نسل جدید، تصویری از چالش‌ها و فرصت‌های ازدواج در جامعهٔ امروز ایران ارائه می‌دهد. نویسنده در مقدمه، ازدواج را یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های زندگی می‌داند و بر ضرورت آموزش و مشاوره پیش از ازدواج تأکید می‌کند. این اثر برای کسانی که به دنبال شناخت بهتر خود و طرف مقابل پیش از ازدواج هستند، راهنمایی‌هایی کاربردی فراهم آورده است.

خلاصه کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

کتاب «مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده» با بررسی مفاهیم پایه‌ای ازدواج آغاز می‌شود و به اهمیت شناخت نگرش‌ها و باورهای فردی دربارهٔ ازدواج می‌پردازد. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از مشکلات زناشویی ریشه در باورهای غیرمنطقی و انتظارات نادرست از همسر و زندگی مشترک دارند. در بخش‌های ابتدایی، انواع باورهای غیرمنطقی و خطاهای شناختی که می‌توانند انتخاب همسر و کیفیت زندگی مشترک را تحت تأثیر قرار دهند، معرفی می‌شوند. سپس، کتاب به بررسی نظریه‌های مختلف همسرگزینی مانند همسان‌همسری، همانندی، نیازهای مکمل و نظریه مبادله می‌پردازد و نشان می‌دهد که انتخاب همسر تحت تأثیر عوامل روان‌شناختی، اجتماعی و فرهنگی است. بخش دیگری از کتاب به انتظارات زناشویی و تأثیر خانواده، فرهنگ و روند اجتماعی شدن بر شکل‌گیری این انتظارات می‌پردازد. نویسنده توضیح می‌دهد که انتظارات غیرواقع‌بینانه می‌تواند منجر به نارضایتی و تعارض در زندگی مشترک شود. در ادامه، مهارت‌های ارتباطی، حل تعارض، شناخت خود و طرف مقابل، و اهمیت آموزش پیش از ازدواج مورد بحث قرار می‌گیرد. کتاب همچنین به نقش مشاوره پیش از ازدواج، آزمون‌های روان‌شناختی، و مهارت‌های زندگی مشترک اشاره می‌کند و توصیه‌هایی برای مواجهه با چالش‌های رایج در روابط زوجین ارائه می‌دهد.

چرا باید کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر باورها و نگرش‌های رایج دربارهٔ ازدواج، به خواننده کمک می‌کند تا پیش از ورود به زندگی مشترک، شناخت دقیق‌تری از خود، طرف مقابل و انتظاراتش داشته باشد. اثر حاضر با ارائهٔ مثال‌های ملموس و تحلیل خطاهای شناختی، به افراد کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری آگاهانه‌تری در انتخاب همسر داشته باشند و از تکرار اشتباهات رایج در روابط زناشویی پیشگیری کنند. همچنین، آشنایی با مهارت‌های ارتباطی و حل تعارض، از دیگر دستاوردهای مطالعهٔ این کتاب است.

خواندن کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای جوانان مجرد، زوج‌های در آستانهٔ ازدواج، مشاوران خانواده و روان‌شناسان، و همچنین والدینی که دغدغهٔ ازدواج فرزندان خود را دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که با نگرانی‌ها و تردیدهایی دربارهٔ انتخاب همسر یا کیفیت روابط عاطفی خود روبه‌رو هستند، می‌تواند راهگشا باشد.

فهرست کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

- مقدمه: اهمیت ازدواج و تصمیم‌گیری آگاهانه در این زمینه را شرح می‌دهد.- تعریف ازدواج و ازدواج موفق: به بررسی مفاهیم ازدواج، تفاوت‌های فرهنگی و اجتماعی، و معیارهای موفقیت در ازدواج می‌پردازد.- نگرش به ازدواج: مفهوم نگرش، عوامل مؤثر بر نگرش به ازدواج و تأثیر خانواده و جامعه بر شکل‌گیری آن را توضیح می‌دهد.- نظریه‌های همسرگزینی: نظریه‌هایی مانند همسان‌همسری، همانندی، نیازهای مکمل و مبادله را معرفی و تحلیل می‌کند.- باورهای غیرمنطقی دربارهٔ ازدواج و انتخاب همسر: انواع باورهای غیرمنطقی و محدودکننده که می‌توانند انتخاب همسر را دشوار یا ناکارآمد کنند، بررسی می‌شوند.- انتظارات زناشویی: به تعریف انتظارات، عوامل مؤثر بر آن و نقش انتظارات غیرواقع‌بینانه در تعارضات زناشویی می‌پردازد.- آموزش و مشاوره پیش از ازدواج: اهمیت آموزش مهارت‌های ارتباطی، حل تعارض، شناخت خود و طرف مقابل، و نقش مشاوره و آزمون‌های روان‌شناختی در موفقیت ازدواج را بیان می‌کند.- مهارت‌های زندگی مشترک: به مهارت‌هایی مانند ارتباط مؤثر، حل تعارض، پذیرش تفاوت‌ها و مدیریت چالش‌های رایج در زندگی زناشویی اشاره دارد.

بخشی از کتاب مشاوره پیش از ازدواج به زبان ساده

«بی شک همه ما در زندگی تصمیم‌هایی را در شرایط مختلف گرفته‌ایم که شاید بعضی از این تصمیمات نادرست بوده و باعث شده است متحمل هزینه‌های گزافی از نظر مادی و یا معنوی بشویم و بالعکس تصمیماتی را گرفته‌ایم که در آن احساسات و هیجانات نقش کمتری در به‌وجود آمدن آن داشته و بیشتر منطق ما بوده است که در بروز آن نقش اساسی داشته است و لذا ماحصل آن موفقیت و آرامش برای ما بوده است. اگر از من پرسیده شود حساس‌ترین، سرنوشت‌سازترین و مهم‌ترین تصمیم زندگی چیست می‌گویم؛ «ازدواج». به همین دلیل است که اگر یک شخص با آگاهی و منطق بخواهد ازدواج کند می‌تواند انتخاب عاقلانه و موفقی را داشته باشد. در غیر این صورت این تصمیم سرنوشت‌ساز می‌تواند کلیه ابعاد زندگی شما را تحت‌الشعاع قرار دهد و شما را متحمل مشکلات فراوانی بالاخص مشکلات روان‌شناختی کند. در این کتاب حداکثر تلاش خود را نموده‌ام تا با زبانی ساده و کلامی شفاف و روشن در ابعاد مختلف ازدواج را مورد بررسی قرار داده و اطلاعات مربوط به آن را به نگارش در آورم. لذا مطالعه این کتاب را به علاقه‌مندان حوزه روان‌شناسی و مشاوره خانواده و همه آنانی که می‌خواهند در زمینه ازدواج دانش و مهارتی کسب کنند توصیه می‌کنم. هر چند که بعد از تقریباً ۱۷ سال سابقه مشاوره و روان‌درمانی همچنان خود را به مانند شاگردی می‌دانم که باید به جستجوی دانش بپردازم. امید آن دارم که با مطالعه این کتاب به اندوخته علمی شما در حوزه ازدواج افزون گردد. از خداوند مهربان و حکیم آرزوی شادکامی و بهروزی را برای تک‌تک شما عزیزان طلب دانش آرزومندم و اگر کاستی در کتاب مشاهده شد بسیار مسرور می‌شوم که مرا با ارائه نظرات ارزشمندتان بهره‌مند سازید.»