![تصویر جلد کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم](https://img.taaghche.com/frontCover/221580.jpg?w=200)
کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم
معرفی کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم
کتاب الکترونیکی چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم نوشتۀ هانتر کلارک فیلد و ترجمۀ عطیه امیریان نژاد است و انتشارات راوشید آن را منتشر کرده است. کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم استراتژیهایی قدرتمند و کاربردی برای رهایی از عادتهای بد در زمینهٔ والدگری و ایجاد حس دلسوزی و اعتمادبهنفس در کودکان مورد بحث قرار گرفتهاند.
درباره کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم
شاید شما هم از آن دسته والدینی باشید که دلشان میخواهد فرزند خود را به بهترین شکل ممکن تربیت کرده و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند. جزو آن گروه از پدر و مادرانی که هر چه در توان دارند انجام میدهند و به اصطلاح رایج، بهترینِ خود را به نمایش میگذارند. اما آیا این رویکرد صحیح است؟ آیا فکر میکنید به این حجم از تلاش نیاز دارید؟ یا شاید بتوانید با نیمی از تلاش کنونیتان و اتخاذ سیاستهای هوشمندانهتر، در این راه موفقتر عمل کنید؟ هانتر کلارک فیلدز نویسندهٔ کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم قصد دارد شما را در مسیر والدگری هدایت کند و به پرسشهایی که پیشتر مطرح شد، پاسخ دهد.
در کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم میخوانید که فرقی ندارد اگر مشکلات بزرگ یا کوچک با فرزندانتان داشته باشید، در هر صورت پدر و مادر بودن کار سختی است. ممکن است فرزندانتان برای رفتن به مدرسه و صبح زود از خواب بیدار شدن کاهل باشند، یا غذای مقوی و سالم نخورند، و حتی برای هر نوع برخورد کوچک و بزرگی در زمینهٔ تحصیلی یا تربیتی با آنها دچار مشکل باشید. شاید هر کدام از این چالشها یا موارد جزئی دیگر، به تنهایی ساده و حتی بیاهمیت به نظر برسند اما درگیری هر روزه با تمام این مسائل قطعاً میزان صبر و شکیبایی بالایی را طلب میکند.
هانتر کلارک فیلدز در کتاب راهنمای پیش رو به شما میآموزد که مهارتهای ذهنآگاهی قدرتمندی را برای غلبه بر استرس در هنگام بروز احساسات دشوار در خود پرورش دهید. همچنین به کمک او راهبردهایی را برای ایجاد ارتباطات احترامآمیز، حل مؤثر مشکلات و گوش دادن تعاملی پیدا میکنید که شاید تابهحال به آنها فکر نکرده باشید. با مطالعهٔ این کتاب، شما یاد خواهید گرفت که الگوهای ناکارآمد خود را از نو بررسی و ریشهیابی کنید. حقیقت این است که واکنشهای شما در اکثر موارد نشاندهندهٔ عادات بدی هستند که از نسلهای پیشین خود و والدینتان، به شما منتقل شدهاند. اگرچه بسیاری از این عادات به شکل ناخودآگاه به شما منتقل شده، اما بهتر است این چرخهٔ فرسوده و آسیبزننده را بشکنید و با مهارت و توجه بیشتر، فرزندان سالمتری پرورش دهید.
در کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم میخوانید هنگامیکه کودک شما واکنشهای صبورانه و محبتآمیز والدین را مشاهده و تجربه میکند، خود نیز یاد میگیرد که با مهربانی رفتار کند و به این طریق شما الگوهای نسلی را برای آیندهای مهربانتر و دلسوزتر تغییر میدهید.
کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعهٔ این کتاب را به همهٔ والدین مهربان و دغدغهمندی که به تربیت فرزندان خود اهمیت میدهند، پیشنهاد میدهیم.
بخشی از کتاب چگونه هر روز انسانی شایسته تربیت کنیم
«عادتهایی که به قطع ارتباط منجر میشود
متأسفانه این فرهنگ در بین همهی ما جا افتاده که با فرزندانمان آنطور که باید رفتار نمیکنیم و اغلب از آنها انتظار رفتارهایی را داریم که خودمان انجامش نمیدهیم. از فرزندانمان انتظار داریم احترام بگذارند، درحالیکه همیشه با لحن بد به آنها دستور میدهیم. به آنها دستور میدهیم و سپس، تعجب میکنیم که آنها با لحن دستوری با ما حرف میزنند. سرشان داد میزنیم، تهدید و تنبیهشان میکنیم و به آنها نشان میدهیم که قدرت و اجبار روش ماست.
عجیب نیست که این رفتارها باعث قطع رابطهی والد و فرزندان میشود و بچهها رفتهرفته از پدر یا مادرشان متنفر میشوند. زمانیکه به دورهی نوجوانی میرسند، این نوع رفتار و سرکشی را به همراه دارند. همین میشود که ما دیگر نمیتوانیم بر فرزندانمان تأثیر بگذاریم، آنهم در دورهی نوجوانی، یعنی وقتیکه بیش از هر زمان دیگری به برقراری ارتباط با ما نیاز دارند. گاهی رابطهی ما بهصورت جبرانناپذیری تا زمان بزرگسالی فرزندمان هم آسیبدیده باقی میماند.
پیشنهاد میکنم گزینهی بهتری را انتخاب کنید: همان رابطهی بامحبت و محترمانهای را با فرزندانتان داشته باشید که میخواهید آنها یاد بگیرند. بهتر است در لحظه واکنش نشان ندهید و اندیشمندانهتر به فرزندتان جواب دهید. نیازهایتان را در نظر بگیرید و حد و حدودی برای خود تعریف کنید و بدون سرزنش، خجالت و تهدید با فرزندتان رفتار کنید. همانقدر خوب رفتار کنید که از فرزندتان انتظار دارید...»
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۵ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۵ صفحه