کتاب ده پله بالاتر
معرفی کتاب ده پله بالاتر
کتاب ده پله بالاتر نوشتهٔ سیدرضا واقفی است. انتشارات ایده آفرین این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ده پله بالاتر
کتاب ده پله بالاتر به بررسی عوامل و راهکارهای موفقیت تحصیلی و افزایش بهرهوری مطالعه میپردازد. نویسنده با استفاده از تجربیات شخصی و تحقیقات گسترده، تکنیکهایی مانند تندخوانی، تقویت حافظه، تمرکز حواس، و روشهای یادگیری مؤثر را ارائه میدهد. کتاب شامل ده پله است که هر کدام به یک جنبهی خاص از یادگیری و مطالعه اشاره دارد و با تمرینهای عملی همراه است. این اثر به عنوان یک راهنمای جامع برای دانشآموزان، دانشجویان، و علاقهمندان به بهبود مهارتهای مطالعه طراحی شده است.
خواندن کتاب ده پله بالاتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دانشآموزان، دانشجویان، و همهی افرادی که به دنبال بهبود مهارتهای مطالعه و یادگیری خود هستند، پیشنهاد میشود. معلمان و مربیان نیز میتوانند از این کتاب به عنوان منبعی برای آموزش روشهای مؤثر مطالعه به دانشآموزان استفاده کنند. علاوه بر این، والدینی که میخواهند به فرزندان خود در مسیر تحصیلی کمک کنند، میتوانند از راهکارهای ارائه شده در این کتاب بهره بگیرند.
بخشی از کتاب ده پله بالاتر
"در سیوسه سالگی در کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کردم و پذیرفته شدم. بعد از ورود به دانشگاه به مشکلی برخوردم؛ روزهای شنبه تا چهارشنبه از صبح تا غروب تدریس میکردم و پنج شنبه و جمعه به دانشگاه میرفتم و وقت زیادی برای مطالعه نداشتم و حجم درسها هم زیاد بود. در پایانترم اول در کمال تعجب در شش درس نمرۀ ۲۰ گرفتم و درمجموع معدل ۱۹/۲۱ را کسب نمودم."