کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک
قالبهای جذاب بیان معارف دین برای کودک و نوجوان
معرفی کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک
کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک نوشتهٔ علیرضا خوش قامت است. نشر مهرستان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک
کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک با هدف ارائۀ روشها و قالبهای جدید در بیان معارف دین برای کودک و نوجوان نوشته شده است. براساس یافتهها روش انتقال معارف دین به کودک و نوجوان، در اثرگذاری این معارف بر آنان نقش دارد. سرنوشت معنوی فرزندان به چگونگی بیان اوامر و نواهی والدین و مربیان بستگی دارد. اما طبق حدیث شریف امامرضا علیه السلام باید معارف دین را زیبا بیان کرد. ایشان فرمودهاند: «فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا» یعنی اگر مردم زیباییهای کلام ما را میدانستند از آن پیروی میکردند. نبود طرح و برنامۀ علمی و عملی جذاب، از طرفی، بیرغبتی کودکان و نوجوانان به معارف دین را در پی دارد و از طرف دیگر، مربیان را در بیان معارف دین با مشکل روبهرو میکند.
خواندن کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روشهای تبلیغی دین پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مبلغ کودک تبلیغ بانمک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | مبلغ کودک تبلیغ بانمک |
| عنوان دیگر: | قالبهای جذاب بیان معارف دین برای کودک و نوجوان |