![تصویر جلد کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها](https://img.taaghche.com/frontCover/220690.jpg?w=200)
کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها
معرفی کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها
کتاب الکترونیکی زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها نوشتۀ هدی زابلی نژاد است و انتشارات نوردان آن را منتشر کرده است. کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها، به بررسی نقش زن در جوامع ما قبل از تمدن آریایی با توجه به آثار باستانی یافت شده در آن دوران میپردازد.
درباره کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها
قدرمسلم در اساطیر باستانی زنان جایگاه محوری و والا داشتند. پژوهشها نشان میدهد که در جوامع کهن و پیش از انسانوار شدن خدایان، «اصل مادینه هستی» بهمثابه اندیشه و باور مذهبی مردم در جریان بود و طبق آن مادر هستی یا پادشاه و شهریار منشأ هستی و پرستش بود و هر قومی یک نماد یا تجسمی از این مادر را در قالب اشکال حیوانات یا گیاهان میپرستید. این امر باعث شد تا در عصر ظهور خدایان انسانواره، ایزدبانوها نیز ظاهر شوند و برخی نیروهای برتر طبیعت را عهدهدار گردند. بهویژه در عصر کشاورزی ایزدبانوها مظاهر باروری و رونق زمین بودند. در همین دورهها بود که با انسانوار شدن خدایان، تفکیک جنسیتی نیز آغاز شد و خود ستیزههای بین خدایان نر و ماده بر سرنوشت پرستندگان آنها نیز تأثیرگذار بود. کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها، تلاش دارد با بررسی برخی آثار یافت شده در مناطق مختلف باستانی ایران بهعنوان نمونههای تحقیق به شناخت جایگاه زن در دوره پیش از ایلام و دورۀ ایلامی بپردازد.
خواندن کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث تاریخی و هنری علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب زن در آثار تصویری ایران پیش از آریایی ها
«در مطالعه آثار به دست آمده از اکتشافات و حفاریها در مناطقی که جوامع بدوی در آن ساکن بودهاند و تمدنهای باستانی نیز در این مناطق شکل گرفته، یکی از ویژگیهای که در تمامی آنها مشترک بوده است، یافت شدن تتدیسکهایی از الهگان مادر است. وجود این آثار در تمامی این جوامع، از یکسو نشان از موقعیت اجتماعی و خاص زن در این اجتماعات بدوی است و از سوی دیگر دلالت بر تلقی انسانها از جایگاه کیهانی نیروی مونث است در نظام هستی...»
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۵۱ صفحه
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۵۱ صفحه