کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده
معرفی کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده
کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده نوشتهٔ حسین درگاهی است. انتشارات شمسالهُدی این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده
کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده دربارهٔ معرفةالله و احکام آن در کوران ظلمت و غیبت است. این کتاب اثری است که با رویکردی فلسفی و عرفانی به بررسی مفاهیم هستی، معنای زندگی و جستجوی حقیقت میپردازد. نویسنده با استفاده از زبانی شاعرانه و روایتی اندیشمندانه، خواننده را به سفری درونی دعوت میکند تا در لابهلای نامها و نشانهها، به درکی عمیقتر از خود و جهان پیرامون دست یابد. درگاهی با بهرهگیری از مفاهیم عرفانی و فلسفی، به دنبال یافتن پاسخهایی برای پرسشهای بنیادین انسان است و تلاش میکند تا با نگاهی نو، مسیرهای تازهای را برای درک حقیقت پیش روی خواننده بگشاید. این کتاب برای کسانی که به دنبال تفکر و تأمل در مسائل وجودی هستند، اثری ارزشمند خواهد بود.
خواندن کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده
««بالا و والاترین امر و کلید و باب (درگاه) همهی چیزها و خشنودی خدای مهربان، اطاعت از امام پس از شناختن او است. بهدرستیکه خدای عزّوجلّ میفرماید: (هر کس از رسول خدا اطاعت کند از خدا اطاعت کرده است و هر کس سر پیچد ما تو را برای نگاهبانی¬شان نفرستادهایم) هان! اگر مردی شب خود را به عبادت برخیزد و روزش را روزه بدارد و همهی اموالش را صدقه داده، همهی عمرش را حج گزارد ولی ولایت ولیّ خدا را نشناسد تا ولایت او را پذیرفته و همهی اعمالش به دلالت (راهنمایی و راهبری) او باشد، هیچ حقّی در پاداش خدای باجلالت و عزّت ندارد و از اهل ایمان نمیباشد.»»