کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده حسین درگاهی + دانلود نمونه رایگان

کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده

نویسنده:حسین درگاهی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده

کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده نوشتهٔ حسین درگاهی است. انتشارات شمس‌الهُدی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده

کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده دربارهٔ‌ معرفةالله و احکام آن در کوران ظلمت و غیبت است. این کتاب اثری است که با رویکردی فلسفی و عرفانی به بررسی مفاهیم هستی، معنای زندگی و جستجوی حقیقت می‌پردازد. نویسنده با استفاده از زبانی شاعرانه و روایتی اندیشمندانه، خواننده را به سفری درونی دعوت می‌کند تا در لابه‌لای نام‌ها و نشانه‌ها، به درکی عمیق‌تر از خود و جهان پیرامون دست یابد. درگاهی با بهره‌گیری از مفاهیم عرفانی و فلسفی، به دنبال یافتن پاسخ‌هایی برای پرسش‌های بنیادین انسان است و تلاش می‌کند تا با نگاهی نو، مسیرهای تازه‌ای را برای درک حقیقت پیش روی خواننده بگشاید. این کتاب برای کسانی که به دنبال تفکر و تأمل در مسائل وجودی هستند، اثری ارزشمند خواهد بود.

خواندن کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اسماء گم شده و مسالک پیدا شده

««بالا و والاترین امر و کلید و باب (درگاه) همه‌ی چیزها و خشنودی خدای مهربان، اطاعت از امام پس از شناختن او است. به‌درستی‌که خدای عزّوجلّ می‌فرماید: (هر کس از رسول خدا اطاعت کند از خدا اطاعت کرده است و هر کس سر پیچد ما تو را برای نگاهبانی¬شان نفرستاده‌ایم) هان! اگر مردی شب خود را به عبادت برخیزد و روزش را روزه بدارد و همه‌ی اموالش را صدقه داده، همه‌ی عمرش را حج گزارد ولی ولایت ولیّ خدا را نشناسد تا ولایت او را پذیرفته و همه‌ی اعمالش به دلالت (راهنمایی و راهبری) او باشد، هیچ حقّی در پاداش خدای باجلالت و عزّت ندارد و از اهل ایمان نمی‌باشد.»»

حکومت مندی ایرانشهری
چگونه در خانه های کوچک فرزندان بزرگمنش تربیت کنیم؟
محمدرضا شهبازی
یک اتفاق تازه
آنتونی براون
تدبری در جامعه شناسی قرآن (جلد اول، جزء یک)
محمدرضا باباخانیان بروجنی
هیدرودینامیک رودخانه ای؛ جلد اول
سوبهاسیش دی
عکس پشه ای
سیدسعید موسوی
زیست شناسی تکوینی گیلبرت؛ جلد اول (فصل هفتم، دوزیستان و ماهیان؛ تکوین ابتدایی و تشکیل محور)
اسکات گیلبرت
سم شناسی دامپزشکی (جلد دوم)
رامش سی. گوپتا
تصمیم‌گیری اجرایی
مایک فیگلیولو
مغز، شناخت و رفتار (مجموعه سوم)
حبیب الله قاسم زاده
اسرار زرنگی