کتاب به خودت مدیونی
معرفی کتاب به خودت مدیونی
کتاب به خودت مدیونی نوشتهٔ اریک توماس و ترجمهٔ علی قدم پور مقدم است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب به خودت مدیونی
کتاب به خودت مدیونی راهنمای عملی و الهامبخش برای کسانی است که به دنبال تغییر و تحول عمیق در زندگی خود هستند. اریک توماس، سخنران برجسته و نویسندهای شناختهشده، در این کتاب مخاطبان را تشویق میکند تا به جای تمرکز بر شرایط بیرونی، قدرت درونی خود را به کار بگیرند و مسئولیت کامل زندگیشان را بر عهده بگیرند. این کتاب نه تنها راههای روشن برای دستیابی به موفقیت را نشان میدهد، بلکه به شما کمک میکند تا دلیل واقعی زندگیتان را پیدا کنید و به آن معنای عمیقتری ببخشید. توماس با استفاده از تجربیات شخصی خود و داستانهای موفقیت دیگران، مخاطبان را به سفری درونی میبرد تا نیرویی که درون هر فرد نهفته است را کشف کنند. این کتاب به شما کمک میکند تا انگیزهای تازه پیدا کنید، هدفهای خود را تعریف کنید و با اطمینان به سوی آیندهای روشن قدم بردارید. به خودت مدیونی در بسیاری از جوایز ادبی معتبر مورد تحسین قرار گرفته است.
خواندن کتاب به خودت مدیونی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب به خودت مدیونی
«در دوران کودکی، مفاهیم عمیقی در مورد بردهداری، میراث، و پیشینهام را درک کردم. هنگامی که در کودکی به تماشای «ریشهها» مینشستم یا در مدرسه درباره تاریخ بردهداری مردمانم آموزش میدیدم، این داستانها برایم بسیار نزدیک و شخصی به نظر میرسیدند. چرا باید به مدرسه میرفتم و به دنبال شغلی میرفتم که به من گفته شده بود باید آن را داشته باشم؟ چرا باید قوانین دیگرانی را که با نوع زندگی مورد نظر من همخوانی نداشت، دنبال میکردم؟ احساس میکردم دیگران سعی در مالکیت بر زمان و ذهن من دارند. هنگامی که پدرخواندهام مرا تنبیه میکرد، احساس میکردم او نقش یک بردهدار را ایفا میکند. و هنگامی که مادرم اطلاعاتی را از من مخفی میکرد، انگار که سعی داشت واقعیتهای زندگیام را تغییر دهد. بنابراین، برای بازپسگیری کنترل بر زندگیام، احساس کردم باید از هر دوی آنها فاصله بگیرم. در آن زمان، در ذهنیت قربانی گرفتار شده بودم. و هر زمان که خود را در نقش قربانی میدیدم، همه را کنار میزدم و به خودم میگفتم که تنها هستم.
اینک حقیقتی را دریافتهام: زمانی که به خود میگویی تنها هستی، به راستی تنها خواهی ماند. احساس تنهایی، جزئی از ذهنیت قربانی است. این نگرش متعلق به کسانی است که احساس میکنند رویدادها بر آنها تحمیل میشوند. وقتی خودت را در قالب قربانی قرار میدهی، درهای ارتباطی و روابط اجتماعی خود را میبندی. خودت را در مقابل جهان میگذاری و در چاهی از تاریکی میافتی که در آن کسی نمیتواند تو را ببیند یا لمس کند. از راهحلهای احتمالی دوری میکنی. اما حقیقت این است که هرگز واقعاً تنها نیستی. این تصور که تو در برابر دنیا قرار داری، تنها یک ساختار ذهنی است. دنیا در حال توطئه علیه تو نیست؛ تو در حال توطئه علیه خودت هستی. مبارزهای که داری، درونی است. هیچکس به جز خودت نمیتواند تو را تنها احساس کند.»