کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا
معرفی کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا
کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا نوشتۀ مارتینا کاروزو با ترجمۀ امیر حکیمی در انتشارات شباهنگ به چاپ رسیده است.
درباره کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا
کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا با استفاده از تصاویر تاریخی، نقش عکاسی را در به تصویر کشیدن تحولات اجتماعی و سیاسی ایتالیا در قرن بیستم بررسی کرده است. دامنۀ این بررسی از دورۀ فاشیسم تا جنگ سرد است. این کتاب نهتنها برای علاقهمندان به عکاسی، بلکه برای همۀ کسانی که به دنبال درک بهتری از تاریخ و فرهنگ ایتالیا هستند جذاب خواهد بود.
مارتینا کاروسو این کتاب را با نگاهی بینرشتهای نوشته که آن را برای علاقهمندان به تاریخ، فرهنگ، هنر و جامعهشناسی مفید خواهد میکند. او عکاسی را در کنار هنرهایی چون نقاشی، سینما و ادبیات گذاشته و نشان داده است که چگونه این هنر میتواند به مثابه آینهای برای انعکاس واقعیتهای اجتماعی و فرهنگی یک دوران عمل کند. تصاویری که در این کتاب آمده کمتر دیده شدهاند و در درک بهتر موضوع کمک میکنند.
کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا چگونگی استفاده از عکاسی برای مقابله با ایدئولوژی فاشیسم در ایتالیا، نقش عکاسی در به تصویر کشیدن قدرت و تحقیر در جنگ جهانی دوم، نقش عکاسی در مطالعات انسانشناسی در جنوب ایتالیا و رابطۀ عکاسی اومانیستی با مذهب کاتولیک در ایتالیا را بررسی کرده است. این کتاب در یک درآمد، ۴ فصل و یک فرجام نوشته شده است که عبارتاند از:
درآمد: بستر سنجی عکاسی اومانیستی ایتالیا
فصل ۱: عکاسی پادفاشیست در زمان فاشیسم
فصل ۲: عکاسی، قدرت و خوارنمایی در جنگ دوم جهانی
فصل ۳: مسیح در ابولی بازایستاد: نگاهی مردم شناختی به جنوب
فصل ۴: عکاسی اومانیستی و خانواده ی بشر «کاتولیک»
فرجام: یک زندگی شیرین (دلچه ویتا) و آغاز فیلم رنگ
خواندن کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان و علاقهمندان به عکاسی، سینما، تاریخ هنر، تاریخ جهان، علوم سیاسی، جامعهشناسی و مردمشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب عکاسی اومانیستی ایتالیا
«اکنون که کشور دستخوش آماج ترکیبی از تاختوتازهای نرم و سخت مرامی و سیاسی است و نگاه عمومی بری از باید و نبایدهای اخلاقی ، تاریخی و میهنی در ریختاری کاملا «برونسپاریشده» با خوانشی خطی و متاثر از رسانه به دیو یا فرشتهانگاری «ما» و «آنها»ی موهوم وادار شده، شناخت رسانه و جایابی هژمونهای رسانهای جهان کنونی و نقش آنها در رهنمون تودهها به داشتن تفکر برساخته یک ریخت و جهان میهنی به غایت مهم و بایسته میگردد. در این راستا با توجه به سویههای فرهنگ دینی، سیاسی و تبارشناختی، ایتالیا شاید بهترین سنجه را در درک بهتر این مهم پیش روی مخاطب کنجکاو ایرانی قرار بدهد. این ادعا که نظم جاری جهانی با بکاربست رسانههای عکاسی و سینما استوار گشته در این کتاب با نمونهسنجی در رفتار به ظاهر بیطرف هژمون غالب در جهتدهی به ذهن همگانی خسته از جنگ و نیازمند به رهیافتی «نو»، آشکار میشود.»
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۰۲ صفحه
حجم
۵٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۰۲ صفحه