معرفی و دانلود کتاب سفرنامه یوهان اشترویس pdf + خلاصه رایگان

کتاب سفرنامه یوهان اشترویس

سفرنامه و ماجراهای برده هلندی در دوره شاه سلیمان صفوی

۵.۰(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب سفرنامه یوهان اشترویس

کتاب سفرنامه یوهان اشترویس نوشتهٔ یوهان اشترویس و ترجمهٔ ساسان طهماسبی است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سفرنامه یوهان اشترویس

کتاب سفرنامه یوهان اشترویس سفرنامه و ماجراهای بردهٔ هلندی در دورهٔ شاه سلیمان صفوی است. این کتاب حاوی داستان زندگی و تجربیات یان یانسن است که در دورهٔ حکومت شاه سلیمان صفوی در ایران به اسارت درآمده بود. این سفرنامه به عنوان یکی از منابع تاریخی مهم، اطلاعات ارزشمندی دربارهٔ زندگی دربار صفوی و شرایط اجتماعی و فرهنگی آن زمان ارائه می‌دهد. این سفرنامه به توصیف دقیق فرهنگ، آداب و رسوم ایرانیان در دورهٔ صفوی می‌پردازد و تفاوت‌های فرهنگی میان ایران و اروپا را بررسی می‌کند. یانسن به چالش‌ها و سختی‌هایی که به عنوان یک برده در ایران با آن‌ها مواجه بوده، اشاره می‌کند و تلاش‌هایش برای آزادی را بازگو می‌کند. این اثر منبعی تاریخی، دیدگاه‌های منحصر به فردی دربارهٔ سیاست، اقتصاد و جامعه ایران در دورهٔ صفوی ارائه می‌دهد. سفرنامه یان یانسن سندی تاریخی است که نه تنها به درک بهتر از دورهٔ صفوی کمک می‌کند، بلکه به بررسی تعاملات فرهنگی و تاریخی میان ایران و اروپا نیز می‌پردازد.

خواندن کتاب سفرنامه یوهان اشترویس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سفرنامه پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفرنامه یوهان اشترویس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سفرنامه یوهان اشترویس
عنوان دیگر:سفرنامه و ماجراهای برده هلندی در دوره شاه سلیمان صفوی
عنوان انگلیسی:Johann Struys's travelogue The travelogue and adventures of the Dutch slave during the reign of Safavid Shah Sulaiman
موضوع:تاریخ ایران پس از اسلام، سفرنامه
قیمت کتاب:۹۰۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی سفرنامه یوهان اشترویس

sina
۱۴۰۵/۰۱/۱۲

سفرنامه‌ای بسیار عالی از این جهت که اطلاعات اجتماعی دقیقی از زندگی روزمره در مقام یک برده ارایه میده فوق‌العادس و تقریبا در بین سیاحان دوره صفوی بی‌نظیره

کوری عصاکش کوری دیگر
جنبش های اجتماعی و فرهنگی ایران در گذر تاریخ
شهناز یزدان‌پناه
سیاحت‌نامه‌ ابراهیم‌بیگ جلد دوم
حاج زین العابدین مراغه‌ای
ما چگونه ما شدیم؟ (جلد دوم)
صادق زیباکلام
کلیله و دمنه
ابوالمعالی نصرالله منشی
سیاحت‌نامه‌ ابراهیم‌بیگ جلد اول
حاج زین العابدین مراغه‌ای
ما چگونه ما شدیم؟ (جلد سوم)
صادق زیباکلام
ستارخان و جنبش مردم غیور تبریز
عزت‌الله فولادوند درودی
فراز و نشیب تاریخ ایران (جلد دوم: از ظهور صفویان تا انقراض قاجاریان)
گروه تاریخ ایران
سفرنامه ناصر خسرو