کتاب خوشه های خشم
معرفی کتاب خوشه های خشم
کتاب خوشه های خشم نوشتهٔ جان اشتاین بک و ترجمهٔ شاهرخ مسکوب و عبدالرحیم احمدی است. انتشارات امیرکبیر این رمان را منتشر کرده است. این اثر بهعنوان یکی از شاهکارهای ادبیات داستانی شناخته میشود و از مجموعهٔ «رمانهای بزرگ دنیا» است.
درباره کتاب خوشه های خشم
جان اشتاین بک رمان خوشه های خشم را در مدت پنج ماه نوشت و در سال ۱۹۳۹ منتشر کرد. انتشار چاپ اول آن در آمریکا و بریتانیا طوفانی برپا کرد و نارضایتی سرمایهداران و زمینداران آمریکایی را در پی داشت. بااینوجود این رمان تا سال ۱۹۴۰ در آمریکا به چاپ یازدهم رسید و در فهرست ۱۰۰ رمان برتر جهانِ مجله تایمز قرار گرفت. داستان «خوشههای خشم» از آغاز دورهٔ جدید ماشینیسم؛ زمانی که پای صنعت به زندگی کشاورزان باز شده است شروع میشود. خانواده «جود» بر اثر هجوم سایر کشاورزان خردهپا و کارگران کشاورزی، زمینهای خود را در اکلاهما رها میکنند و به سوی سرزمین افسانهای کالیفرنیا کوچ میکنند. آنها با کاروانی به سوی غرب راه میافتند و در جادهها برای کار اردو میزنند. کمکم تعداد کارگران زیاد میشود و دستمزدها پایین میآید. بالاخره فقر و تنگدستی مردم باعث درگیریشان با پلیس و کارفرمایان میشود و حوادثی پیش میآید که خواننده باید داستان را صبورانه تا آخر بخواند و دربارهٔ ارزش آنها به داوری بنشیند.
خواندن کتاب خوشه های خشم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران به ادبیات داستانی آمریکا و علاقهمندان به قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
درباره جان اشتاین بک
جان ارنست اشتاین بک جونیور در ۲۷ فوریهٔ ۱۹۰۲ در کالیفرنیا در آمریکا به دنیا آمد. پدرش خزانهدار و مادرش آموزگار بود و خودش در دانشگاه در رشتهٔ زبان و ادبیات انگلیسی درس خواند. پس از تحصیل به نیویورک رفت و روزنامهنگاری را آغاز کرد. پس از مدتی به کالیفرنیا برگشت و آنجا به کارهای مختلفی مشغول شد. همین کارها باعث شد تا او با رنج زندگی کارگران آشنا شود و این آشنایی هم باعث شد تا بتواند بهخوبی دربارهٔ آنها بنویسد. جان اشتاین بک یکی از مهمترین چهرههای ادبی آمریکا و یکی از نمایندگان مکتب ناتورالیسم است که در سال ۱۹۴۰ جایزهٔ پولیتزر و در سال ۱۹۶۲ جایزهٔ نوبل ادبی را از آن خود کرد. نخستین اثر جان اشتاین بک «جام زرین» نام داشت که آن را در سال ۱۹۲۹ نوشت. نگاه انساندوستانه و دقیق او به جهان پیرامون و چهرهٔ رنجکشیدهٔ خودش سبب درخشش او در نوشتن آثاری چون «موش ها و آدمها» و «خوشههای خشم» شد. از میان کتابهای دیگر او نیز میتوان به «دهکدهٔ فراموششده»، «ماه پنهان است»، «به خدای ناشناخته»، «راستهٔ کنسروسازی»، «اتوبوس سرگردان»، «مروارید»، «پنجشنبهٔ شیرین»، «شرق بهشت»، «در نبردی مشکوک» و «خون آنها قوی است» اشاره کرد. جان اشتاین بک در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۸ و در ۶۶سالگی بهدلیل بیماری قلبی در نیویورک چشم از جهان فروبست.
درباره شاهرخ مسکوب
شاهرخ مسکوب، روشنفکر، نویسنده، مترجم و شاهنامهشناسی ایرانی است که در سال ۱۳۰۴ در بابل به دنیا آمد. او دورهٔ ابتدایی را در مدرسهٔ علمیهٔ تهران گذراند و ادامهٔ تحصیلاتش را در اصفهان پی گرفت. در سال ۱۳۲۴ به تهران بازگشت و در سال ۱۳۲۷ از دانشگاه تهران در رشتهٔ حقوق فارغالتحصیل شد. نخستین نوشتههایش را در ۱۳۲۶ با عنوان تفسیر اخبار خارجی در روزنامهٔ «قیام ایران» به چاپ رساند. از ۱۳۳۶ به مطالعه و تحقیق در حوزهٔ فرهنگ، ادبیات و ترجمه روی آورد. پس از انقلاب ۱۳۵۷ در ایران به پاریس مهاجرت کرد و تا آخرین روز حیات به فعالیت فرهنگی خود ادامه داد و به نگارش، ترجمه و پژوهش پرداخت. شاهرخ مسکوب در روز سهشنبه بیستوسوم فروردین ۱۳۸۴ در بیمارستان کوشن پاریس درگذشت. شهرت او تا حد بسیاری وامدار پژوهشهایش درمورد شاهنامهٔ ابوالقاسم فردوسی است. کتاب «ارمغان مور» و «مقدمهای بر رستم و اسفندیار» به قلم او از مهمترین منابع شاهنامهپژوهی به شمار میرود. مسکوب برخی از آثار مهم ادبیات مدرن و کلاسیک غرب را نیز به فارسی ترجمه کرده است. از جمله آثار او میتوان به ترجمهٔ کتابهای «خوشههای خشم» اثر جان اشتاینبک، مجموعهٔ «افسانه تبای» اثر سوفوکلس و تألیف کتابهای «سوگ سیاوش»، «داستان ادبیات و سرگذشت اجتماع»، «مقدمهای بر رستم و اسفندیار»، «در کوی دوست»، «گفتوگو در باغ»، «چند گفتار در فرهنگ ایران»، «خواب و خاموشی»، «روزها در راه»، «ارمغان مور»، «سوگ مادر»، «شکاریم یک سر همه پیش مرگ»، «سوگ سیاوش در مرگ و رستاخیز»، «مسافرنامه»، «سفر در خواب»، «نقش دیوان، دین و عرفان در نثر فارسی»، «دربارهٔ سیاست و فرهنگ» در گفتوگو با «علی بنو عزیزی»، «تن پهلوان و روان خردمند»، «ملیت و زبان (هویت ایرانی و زبان فارسی) اشاره کرد.
درباره کتابها و فعالیتهای شاهرخ مسکوب بیشتر بخوانید.
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۷۵۷ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۷۵۷ صفحه