کتاب سوپر جاذب ها
معرفی کتاب سوپر جاذب ها
کتاب الکترونیکی سوپر جاذب ها نوشتۀ محمدجلال ظهوریان مهر است و انتشارات انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران آن را منتشر کرده است. کتاب سوپر جاذب ها، دربارۀ این ماده و خواص آن و نحوۀ به دست آمدن آن نوشته شده است.
درباره کتاب سوپر جاذب ها
سوپر جاذب مواد اصلاحکنندهای هستند که کاربرد وسیعی پیدا کردهاند. این هیدروژلها، پلیمرهایی به شدت آبدوستاند که ضمن برخورداری از سرعت و ظرفیت زیاد جذب آب، به مثابه آب انبارهای مینیاتوری عمل کرده و در موقع نیاز ریشه، به راحتی آب و مواد غذایی محلول در آب را در اختیار ریشه گیاه قرار میدهند.
سوپر جاذبها، سالهاست که در کشورهای پیشرفته، بهعنوان محصولی مطمئن در بخش کشاورزی مورداستفاده قرار میگرفتهاند سوپر جاذبها شبکههای پلیمری هستند که قابلیت جذب آب، تا بیش از ۴۰۰ برابر وزن خود در ساختارشان را دارند. این محصول در کنار ریشه گیاه و در داخل خاک قرار داده شده و پس از آبیاری، آب فراوانی را در خود جذب میکند. کتاب سوپر جاذب ها، به معرفی و بررسی خواص این ماده پرداخته است.
خواندن کتاب سوپر جاذب ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به علم شیمی مناسب است.
بخشی از کتاب سوپر جاذب ها
«چنانچه پيشتر اشاره شد، سوپر جاذبها يكی از زیرگروههای خانوادۀ هیدروژلهایند؛ بنابراين رزینهای ياد شده را میتوان به درستی هیدروژلهای سوپرجاذب ناميد تا پيشوند «هيدرو» نشان دهد كه آنچه را اين رزینها جذب میکنند، آب يا محلول آبی است. اما، چون هيچ ماده جاذبی ظرفيت جذبی بـه زيادی سوپر جاذبها ندارد (كه اين خصلت منحصر به فرد را به طور اساسی حلالی منحصر بـه فـرد يعنی آب به آنها داده است)، کلمۀ سوپر جاذب به تنهايی تداعی كننده تمام واقعيت آن است، يعنـی مادۀ جاذب آب و محلولهای آبی، با ظرفيت جذب فوقالعاده زياد. شـايان ذكـر اينكـه در مراجـع، اسامی زيادی به اين گونه مواد داده شده است.اصطلاح زیروژل از نظر بيانی به معنای ژل خشك است كه در واقع برای يک جاذب خشـک اصطلاح زیرو ژل صادق است، اما در آن نشانههای از تورم خود به خودی در آب وجـود ندارد. به گفتۀ گراس، صطلاحل كه كاملترين معنا را در بين اسامی فوق دارد زيروژلانت است...»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۷۰ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۷۰ صفحه