کتاب مدیریت موزه
معرفی کتاب مدیریت موزه
کتاب الکترونیکی مدیریت موزه نوشتۀ ابوالفضل صادق پور فیروزآباد و سیدمحمود میرعزیزی و مریم خلیل زاده مقدم است و انتشارات مهکامه آن را منتشر کرده است. کتاب مدیریت موزه، راهنمای خوبی برای مدیریت موزههای امروزی است.
درباره کتاب مدیریت موزه
مدیران و كاركنان موزه به طور فزاینده اهمیت ایجاد یك زمینه برای تجربههایی كه نیازها و انتظارهای بازدیدكنندگان را برآورده سازد، را تشخیص میدهند. موزهها، حداقل شش تجربه را ارائه میکنند. مهمترین این تجربهها، یادگیری و آموزش است و فلسفۀ وجودی موزهها به همین دلیل است.
تجربههای حاصل از موزهها ممكن است بازدیدکنندگان را در تعدادی از ابعاد و دامنهها درگیر سازد. برنامههای موزه برای جذب بازدیدكنندگان، اعضا و دیگر ذینفعان طراحی شدهاند. همزمان با اینکه مخاطبان موزه رشد میکنند و متنوعتر میشوند، برنامۀ جدیدی برای برآوردن نیازهای این مخاطبان، ایجاد میشود. بهطور مشابه، برنامههای موزه كه برای بخشهای مخاطبان متنوع طراحی شده است، موجب رشد تعداد مخاطبان میشود. برنامهها برای جذب كودكان و خانوادهها، بزرگسالان و جوانان، سالخوردگان، گروههای فرهنگی و داوطلبان طراحی شدهاند. رشد هدایا و درآمدها نیز موجب ایجاد برنامههای جدید میشود. تحقیقات بازاریابی در شكلدهی برنامهها و روشهای ترفیع آنها مشاركت دارد. کتاب مدیریت موزه، نحوۀ ادارۀ موزهها در سیستمهای مدیریتی نوین و مدرن امروزی را بررسی میکند.
خواندن کتاب مدیریت موزه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مسائل مدیریتی مناسب است.
بخشی از کتاب مدیریت موزه
«جدیدترین نظریه مدیریت نظریه نقشهای مدیریتی است. این نظریه این است که آنچه را مدیر انجام میدهد باید ملاحظه نمود و بر پایه چنین ملاحظاتی فعالیتها یا نقشهای مدیریتی را معین کرد. پروفسور ایساک آدیزس با مطالعه مدیریت مؤثر برای هر اداره یا سازمان، چهار نقش «مدیر تولید – اجرایی – ابداعی و ترکیبی» را لازم میداند.
هر یک از این نقشهای مدیریتی با یکی از خرده سیستم و یک سیستم اجتماعی ارتباط دارد. زیرا هر نوع سازمانی خواه بازرگانی، صنعتی یا اداری یک سیستم اجتماعی است...»
حجم
۱۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۰۶ صفحه
حجم
۱۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۰۶ صفحه