دانلود و خرید کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول) جی. دی. فل من ترجمه سیده صدیقه حسنی مهر
تصویر جلد کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)

کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)

معرفی کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)

کتاب الکترونیکی جغرافیای انسانی (جلد اول) نوشتۀ جی. دی. فل من و مارک دی. بجلاند و ای. گتیس و جی. گتیس و ترجمۀ سیده صدیقه حسنی مهر است و انتشارات مهکامه آن را منتشر کرده است. کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)، به بررسی فرهنگ‌ها و تمدن‌های گوناگون پرداخته است.

درباره کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)

جغرافیای انسانی به طور تحسین برانگیزی برای ارتقای فرهنگ و علم عمومی مردم مناسب و سودمند است، این علم به ما کمک می‌کند تا دنیایی را که در آن زندگی می‌کنیم بشناسیم و حوادثی که به مردم در کشورهای غیر از کشور ما اثر گذارند را درک نماییم. کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول) یکی از منابع کامل، علمی و مستند در مورد جغرافیای انسانی است. موضوع کتاب شامل علوم‌انسانی، فلسفه، جنبه‌های مذهبی، فرهنگ و تمدن است. مباحث کتاب جغرافیای انسانی جلد اول شامل موارد زیر است:

۱. مقدمه

۲. اصول و مفاهیم فرهنگ

۳. ارتباطات متقابل فضایی و رفتارهای مربوط به فضاها

۴. جمعیت: الگوهای جهانی، نظام‌های منطقه‌ای

۵. زبان و آیین دینی: تکه‌هایی از شبکه فرهنگی

۶. جغرافیای قومی و نژادی

۷. تفاوت‌ها و شباهت‌ها در فرهنگ قومی و فرهنگ ملی

خواندن کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث جغرافیایی، مردم شناسی و تاریخی مناسب است.

بخشی از کتاب جغرافیای انسانی (جلد اول)

«همانگونه که یک فرد تنها با دانستن نام و موقعيت قرارگيری اندام‌های بدن انسان قادر بـه انجام عمل قلب باز نيست، دانستن محل قرارگيری عوارض مختلف از نظر جغرافيـايی نیز تنهـا اولين قدم به سمت فهميدن اين مطلب است كه چرا چيزها در محلی هستند كه قرار گرفته‌اند و همچنين چه وقايع و فرایندهایی توزيع آنها را تعيين كرده و يا تغییر می‌دهد. اينكه چرا چچن چنين اتفاقی رخ نداد، چرا تنها در ايالت كبك توسط شوروی نابود شد؛ اما در تاسمانی می‌توان گروهی از افراد فرانسوی‌زبان را پيدا كرد و در ساير قسمت‌های كانـادا زبـان فرانـسوی مورداستفاده قرار نمی‌گیرد، چرا قحطی در آفريقای شرقی این‌قدر شديد و زياد اسـت و چـرا در بين تمامی قاره‌ها تنها آفريقا از نظر تولید غذا و توزيع آن نتوانسته است با روند روبه‌رشد جمعيت خود در طی نیم‌قرن گذشته تعادل و هماهنگی برقرار كند، همگی از سؤالاتی هـستند كه علم جغرافيا به آنها توجه می‌کند. برای پاسخ به چنين سؤالاتی جغرافی‌دانان به واكنش متقابـل افـراد و گروه‌های اجتمـاعی داخل محیط‌زیست (سياره زمين) و نيز با يكديگر تمركز می‌کنند و بـه دنبـال فهميـدن ايـن واقعيت هستند كه چگونه الگوهاي فضائی فيزيكي و فرهنگی در طی زمان تكامل پيدا می‌کنند و به تغييرات خود ادامه می‌دهند. به دليل اينكه جغرافی‌دانان هـم محیط‌های فيزيكی و هـم مردمی را كه اين محیط‌ها را مورداستفاده قرار می‌دهند مطالعه می‌کنند، لذا نيروهای متفـاوتی كه مکان‌های مختلف را تحت‌تأثیر قرار داده و نيز روابط متقابل ميان آنها را، موردتوجه قـرار می‌دهند...»