کتاب استعداد هرگز کافی نیست
معرفی کتاب استعداد هرگز کافی نیست
کتاب استعداد هرگز کافی نیست نوشتۀ جان سی. مکسول با ترجمۀ مریم انصاری در انتشارات ابوعطا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب استعداد هرگز کافی نیست
هنگامی که فردی به موفقیتی بزرگ دست مییابد بسیاری آن را به استعداد او ربط میدهند. اما اگر استعداد تا این اندازه تعیینکننده است چرا تعداد زیادی از آدمها هستند که با وجود استعداد زیاد قادر به موفقیت نیستند؟ این مسئله و پرسش کتاب استعداد هرگز کافی نیست است.
جان سی. مکسول در این کتاب تلاش کرده است درک درستی از استعداد را نشان کند تا مخاطبان کتاب بتوانند استعداد خود را کشف کنند و آن را پرورش دهند. او میگوید استعداد بهتنهایی هرگز کافی نیست. هر انسانی ناگزیر است دست به انتخابهایی بزند که صرف نظر از میزان استعداد، احتمال موفقیت را برای او بالاتر میبرد. او میگوید حقیقت این است که تا وقتی مردم در دنیا زندگی میکنند، استعداد خام زیادی وجود خواهد داشت. اما اگر کسی واقعا مشتاق متمایز بودن است باید انتخاب کند. او در این کتاب از ۱۳ انتخاب صحبت میکند که برای رشد استعدادهای خود لازم است آنها را انجام دهیم.
خواندن کتاب استعداد هرگز کافی نیست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
درباره جان سی. مکسول
جان سی. مکسول در ۲۰ فوریهٔ ۱۹۴۷ در میشیگان در ایالتمتحدهٔ آمریکا به دنیا آمد. او نویسنده، مربی و کارشناس رهبری و مدیریت و سخنران حرفهای آمریکایی است. ماکسول بهمدت ۳۰ سال بهعنوان کشیش در کلیساهای اوهایو، ایندیانا، کالیفرنیا و فلوریدا حضور داشت. او در سال ۱۹۹۵ کلیسا را ترک کرد و تمام وقت خود را به صحبتکردن و نوشتن اختصاص داد. کتابهای او در ردهٔ پرفروشترینهای دنیا قرار دارند و از میان مشهورترین آنها میتوان به «مدیریت نگرش»، «رهبری»، «صفتهای بایستهٔ یک رهبر»، «هفده اصل کار تیمی»، «به خود جرئت رؤیاپردازی بدهید و سپس رؤیایتان را تحقق بخشید»، «قوانین طلایی کار تیمی»، «آنچه همهٔ رهبران باید بدانند»، «در اندیشهٔ تحول»، «مدیریت ارتباطات» و «پرورش کارکنان» اشاره کرد؛ او همچنین کار تأسیس مؤسسهٔ EQUIP و شرکت جان مکسول را بر عهده داشته است.
بخشی از کتاب استعداد هرگز کافی نیست
«استعداد توانایی مهمی است و همهی رهبران موفق از این امر آگاه هستند. هرچه اعضای یک گروه ورزشی، تجاری یا خدماتی بااستعدادتر باشند قابلیتهای بهتری خواهند داشت و در نتیجه عملکرد رهبران آنها نیز بهتر میشود. اکثر رهبران به یاری مالکیت، تقسیم کار، نظارت و تفویض اختیار پی برده و اغلب آنها با تقسیم کار به بخشهای مختلف و تعدیل تلاشهای خود، کارهای بزرگی را به انجام رساندهاند. شاهکارهایی مانند اهرام مصر و یا دیوار بزرگ چین به این شیوه ساخته شدند.»
حجم
۵۶۱٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه
حجم
۵۶۱٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۱۴۴ صفحه