کتاب این مرد کابوس من است نيلوفر نام آور + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب این مرد کابوس من است

کتاب این مرد کابوس من است

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب این مرد کابوس من است

کتاب «این مرد کابوس من است» نوشتهٔ نیلوفر نام‌آور و منتشرشده توسط انتشارات آراسبان، رمانی عاشقانه و هیجان‌انگیز است که داستان دختری نوجوان را در مواجهه با چالش‌های عشق و ترس روایت می‌کند؛ داستانی دربارهٔ نبرد بین احساسات و تهدیدهای دنیای مدرن.

درباره کتاب این مرد کابوس من است

کتاب این مرد کابوس من است رمانی در ژانر عاشقانه و درام است که زندگی دختری نوجوان به نام «دلارام» را روایت می‌کند. داستان با آشنایی دلارام در فضای مجازی با پسری به نام «پرهام» شروع می‌شود و رابطه‌ای عاطفی بین آن‌ها شکل می‌گیرد. اما پس از مدتی، اتفاقات ناگواری مانند فوت پدر دلارام و فلج شدن مادرش، زندگی او را دچار تغییرات اساسی می‌کند. در این شرایط سخت، عمهٔ دلارام خانهٔ آن‌ها را می‌فروشد و سرپرستی دلارام و مادرش به دست پسر عموی پدرش، «شاهین»، سپرده می‌شود. شاهین شخصیتی تندخو و جدی دارد که با حضورش در زندگی دلارام، او را با چالش‌ها و پیچیدگی‌های تازه‌ای مواجه می‌کند. کتاب به موضوعات عاطفی، خانواده، مسئولیت‌ها و چالش‌های زندگی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه شخصیت‌ها در برابر سختی‌ها واکنش نشان می‌دهند و به دنبال راهی برای ادامه زندگی می‌گردند. نیلوفر نام‌آور با نثری روان و داستانی نزدیک به واقعیت، فضایی احساسی را به تصویر کشیده است که می‌تواند برای علاقه‌مندان به داستان‌های عاشقانه و درام جذاب باشد.

کتاب این مرد کابوس من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به داستان‌های عاشقانه با تم‌های روان‌شناختی و هیجان‌انگیز علاقه دارید، این کتاب انتخاب خوبی است؛ داستان دختری که در برابر تهدیدهای ناشناس قرار می‌گیرد و عشق و ترس را تجربه می‌کند.

۴۰%