کتاب نظریه های مشاوره
معرفی کتاب نظریه های مشاوره
کتاب نظریه های مشاوره نوشتهٔ ساموئل تی. گلدینگ و ترجمهٔ علیرضا محمدی آریا و علی رحمانی و علیرضا کلهر است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب نظریه های مشاوره
کتاب نظریه های مشاوره مروری جامع بر نظریههای اصلی مشاوره و رواندرمانی ارائه میدهد. این کتاب با ویراست سوم، بهروزرسانی شده و شامل ویژگیهای جدیدی مانند خلاصه فصلها، پرسشهای اندیشمندانه، و مراجع جدید است. نویسنده با نگاهی عملی و کاربردی، نظریهها را بهصورت مقایسهای بررسی میکند و با ارائه مثالهای موردی مانند "لبندا"، کاربرد هر نظریه را در عمل نشان میدهد. این کتاب برای دانشجویان و متخصصان مشاوره منبعی ارزشمند محسوب میشود.
خواندن کتاب نظریه های مشاوره را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای روانشناسی، مشاوره، و علوم تربیتی که میخواهند با نظریههای مشاوره آشنا شوند، توصیه میشود. همچنین برای مشاوران و درمانگران حرفهای که به دنبال مرجعی جامع برای بهروزرسانی دانش خود هستند، مفید خواهد بود. علاوه بر این، مربیان و مدرسان حوزه رواندرمانی میتوانند از این کتاب بهعنوان منبعی برای تدریس استفاده کنند.
بخشی از کتاب نظریه های مشاوره
"نظریهها چراغهای راهنما هستند. وقتی با مراجعانی هستیم که با درد و مشکلات دست و پنجه نرم میکنند و نمیدانند چگونه با آنها برخورد کنند، نظریهها به ما جهت میدهند. مانند نور، نظریهها میتوانند تغییر کنند و تغییر هم میکنند. برخی با گذشت زمان روشنتر میشوند، برخی دیگر تمرکز خود را تغییر میدهند، و برخی دیگر محو میشوند، زیرا فاقد مبنای محکم هستند یا ارتباط خود را با جمعیتهایی که ما به آنها خدمت میکنیم از دست میدهند."