دانلود و خرید کتاب تو را دارم ماهرخ موسی پور

کتاب تو را دارم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تو را دارم

معرفی کتاب تو را دارم

کتاب الکترونیکی «تو را دارم» (نوپسنده) نوشتهٔ ماهرخ موسی‌پور و با ویرایش فهیمه نیرومند، توسط انتشارات اردین منتشر شده است. این رمان داستانی اجتماعی و خانوادگی را روایت می‌کند که محوریت آن زندگی دختری جوان و ورودش به دنیایی تازه و ناشناخته است. روایت کتاب با نگاهی به تفاوت‌های طبقاتی، دغدغه‌های زنان و چالش‌های هویت و استقلال همراه است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تو را دارم

«تو را دارم» اثری داستانی است که در بستر جامعه‌ای معاصر شکل می‌گیرد و به زندگی دختری به نام «معصومه» می‌پردازد. داستان از خانواده‌ای ساده و کم‌درآمد آغاز می‌شود و با ازدواج معصومه با مردی ثروتمند، او وارد فضایی پرزرق‌وبرق و متفاوت می‌شود. کتاب در سال ۱۳۸۸ منتشر شده و فضای آن، تضاد میان سنت و مدرنیته، فقر و ثروت، و آرزوهای فردی را به تصویر می‌کشد. نویسنده با توصیف دقیق محیط‌ها و روابط، خواننده را به دنیای شخصیت اصلی نزدیک می‌کند. روایت، علاوه بر نمایش شکاف طبقاتی، به دغدغه‌های روحی و روانی زنان، فشارهای اجتماعی و نقش خانواده در سرنوشت افراد می‌پردازد. در کنار این‌ها، کتاب به مسائلی چون هویت، استقلال، و معنای خوشبختی نیز اشاره دارد. فضای داستان، گاه رؤیایی و گاه تلخ و واقع‌گرایانه است و شخصیت‌ها در کشاکش میان خواسته‌های خود و انتظارات دیگران قرار می‌گیرند.

خلاصه کتاب تو را دارم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با زندگی «معصومه»، دختر باغبان فقیری آغاز می‌شود که ناگهان با خواستگاری مردی ثروتمند به نام «دکتر نادر کیهان» روبه‌رو می‌شود. خانواده معصومه، این ازدواج را فرصتی برای رهایی از فقر می‌بینند و او را به خانه‌ای مجلل و متفاوت می‌فرستند. معصومه که تا پیش از این در محیطی ساده و صمیمی رشد کرده، حالا باید با قوانین و سبک زندگی جدیدی روبه‌رو شود؛ جایی که حتی نامش تغییر می‌کند و هویت تازه‌ای به او تحمیل می‌شود. او در خانه‌ای هفت‌ضلعی با باغی بزرگ و پر از گل و حیوانات زندگی می‌کند و با زنی مقتدر و سخت‌گیر به نام «سی‌سی کت» مواجه می‌شود که کنترل همه چیز را در دست دارد. معصومه به تدریج درمی‌یابد که زندگی در این خانه، با وجود رفاه و زیبایی، پر از محدودیت، تنهایی و فشارهای روانی است. او باید نقش‌های مختلفی را ایفا کند: همسر، پرستار، خدمتکار و گاهی حتی بی‌صدا و بی‌هویت بودن. در این میان، رابطه‌اش با نادر نیز پیچیده و پر از فراز و نشیب است؛ عشقی که گاه به او امید می‌دهد و گاه او را در تردید و اضطراب فرو می‌برد. معصومه در تلاش است تا میان خواسته‌های خود، انتظارات خانواده و فشارهای محیط جدید تعادل برقرار کند و معنای واقعی خوشبختی و استقلال را بیابد.

چرا باید کتاب تو را دارم را خواند؟

این رمان با نگاهی جزئی‌نگر به زندگی یک زن جوان در مواجهه با تغییرات ناگهانی و تضادهای طبقاتی، تصویری ملموس از چالش‌های هویتی، فشارهای اجتماعی و نقش زنان در خانواده و جامعه ارائه می‌دهد. روایت داستان، خواننده را با احساسات، تردیدها و امیدهای شخصیت اصلی همراه می‌کند و فرصتی برای تأمل دربارهٔ معنای خوشبختی، استقلال و سازگاری با شرایط تازه فراهم می‌آورد. همچنین، توصیف‌های دقیق از محیط و روابط انسانی، فضای داستان را زنده و باورپذیر می‌سازد.

خواندن کتاب تو را دارم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی و خانوادگی، کسانی که دغدغه هویت، استقلال فردی و مسائل زنان را دارند و افرادی که به روایت‌هایی دربارهٔ شکاف طبقاتی و چالش‌های ورود به دنیای تازه علاقه‌مندند، مناسب است.

بخشی از کتاب تو را دارم

«در باغ باز شد باغی که لبریز از رنگ بود. سبز، زرد، بنفش و قرمز. جنگلی پردرخت با عطر اقاقیا. درختان بیدمجنون؛ تبریزی، توت، سرو و پیچک‌های سرسبز با زیبایی تمام به خودنمایی مشغول بودند. از میان شکاف دیواری از جنس قلوه‌سنگ آب زلالی به‌صورت مارپیچ تا اواسط باغ در بستری از سنگ جاری بود آب خنک و روشن مرا به‌سوی خود می‌خواند. همه چیز زیبا و آرامبخش بود. به طرف ساختمان سفیدی با چند بام شیب‌دار رفتم که روی تراس‌هایش پر از گل و گیاه بود. وارد هال بزرگ و قشنگی شدم در چارچوب در ورودی آن ایستادم؛ مات و مبهوت به همه جا نگاه می‌کردم تمام دیوارهای آن خانه از جنس شیشه دوجداره بود که داخل یکی تکه‌ای از جنگل و داخل دیگری دریایی از ماهی‌های رنگارنگ قرار داشت. در وسط آن هال بزرگ یک متر پائین‌تر؛ زمینی دایره‌ای شکل و گلکاری شده قرار داشت که چشمه‌ی داخل آن با قل‌قل گوش‌نوازی به آدم خوشامد می‌گفت. کنار قلوه‌سنگ‌های بستر چشمه، گلدان‌هایی از نخل مرداب و پرسیاوشان و سرخس، رطوبت و سرسبزی را فریاد می‌کردند.»

رها شویم
ریشه های جنگ روسیه در اوکراین
الیزابت ای. وود
پلیمرهای رسانا
وحید حدادی اصل
قواعد عربی دوره متوسطه (صفر تا صد)
جهانبخش پاده بان
جستاری در کیفیت محیط و پایداری مسکونی در جنوب ایران
احمدرضا کابلی
On Jane Eyre
مهنوش وحدتی
شاهزاده مطرود (جلد دوم؛ مطرودی بی نام)
مرجان صالحی
کلبه تفریحی کنار دریا