دانلود و خرید کتاب قصه مهتاب سیدولی هاشمی

انتشارات:مرکز نشر هاجر
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قصه مهتاب

کتاب قصه مهتاب نوشتۀ سیدولی هاشمی در مرکز نشر هاجر به چاپ رسیده است.

درباره کتاب قصه مهتاب

کتاب قصه مهتاب روایتی از مبارزات یکی از بانوان مبارز مسلمان در جریان انقلاب اسلامی و جنگ ایران و عراق است. سیده خدیجه مستعدی عربانی در ۵ مرداد ۱۳۲۲ در روستای عربان گیلان به دنیا آمد. تیره و تبار او یعنی پدر و مادرش، ایرنای نبودند و ریشۀ آن‌ها به شهر نجف عراق می‌رسید. جد آن‌ها به دلیل اختلافات میان شیعه و سنی از آنجا گریخته به ایران آمده بود. خدیجه مستعدی در جریان مبارزات انقلابی به زندان افتاد. بعد از انقلاب نیز با وقوع جنگ، در ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ مشغول به فعالیت شد. یکی از فرزندانش نیز شهید و دو فرزند دیگر جانباز شدند. این خاطرات طی جلسات مصاحبه با او تدوین شده است.

خواندن کتاب قصه مهتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های خاطرات و دفاع مقدس پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب قصه مهتاب

روستای ما یعنی «عربان» روستای بزرگی بود. در کسماء آدم های روشنفکر و بزرگی زندگی می‌کردند. به دلیل هم‌مرز بودن استان گیلان با شوروی سابق و وجود بندر انزلی که محل رفت‌وآمد روس‌ها به گیلان بود، بعضی از روشنفکران این شهر تحت تأثیر اتحاد جماهیر شوروری، ایدۀ کمونیستی داشته، خیلی با دین اسلام میانه‌ای نداشتند. آن زمان شوروی برای خودش ابرقدرتی بود. اساساً متدینین صومعه‌ساریی با روشنفکران کسمایی در موضوع دین و کمونیست با هم سازگاری نداشتند. صومعه‌سرایی‌ها به دین اسلام اعتقاد داشتند؛ اما برخی از روشنفکران کسمایی، به حزب کمونیست که حزب غالب در اتحاد جماهیر شوروی بود، گرایش داشتند.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است