کتاب پول و قانون جذب
معرفی کتاب پول و قانون جذب
کتاب پول و قانون جذب نوشتهٔ جری هیکس و استر هیکس و ترجمهٔ روشنک موسوی است. انتشارات ادبیات معاصر این اثر را منتشر کرده است. مطالب این کتاب در باب آموزش جذب ثروت، تندرستی و شادمانی (آموزههای آبراهام) است.
دربارهی کتاب پول و قانون جذب
جری هیکس و استر هیکس در کتاب پول و قانون جذب، دربارهٔ قانونی صحبت میکنند که به واسطهٔ آن میتوانیم زندگی بینظیری برای خودمان بسازیم. یک زندگی که سرشار از ثروت، موفقیت، سلامتی و خوشبختی باشد. درست است که گاهی اوقات زندگی به نظر ما ناعادلانه میآید و همهچیز رنگ دیگری به خود میگیرد، اما آیا انسانها این قدرت را ندارند که زندگی را به میل خودشان تغییر دهند؟ جری هیکس و استر هیکس معتقدند که قدرت انسانها بسیار بیشتر از چیزی است که فکر میکنند. تنها روش استفاده از این قدرت است که باید یاد بگیریم. با مطالعهٔ کتاب پول و قانون جذب درمییابیم که چگونه میتوانیم زندگی خود را به سمتی که علاقه داریم ببریم و از نعمت سلامتی، خوشبختی و ثروت استفاده کنیم.
کتاب پول و قانون جذب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام افرادی که دوست دارند به رؤیاهایشان در زندگی برسند، پیشنهاد میکنیم.
درباره جری هیکس و استر هیکس
استر هیکس متولد ۵ مارس ۱۹۴۸ در ایالت یوتا است. او در سال ۱۹۸۰ با جری هیکس ازدواج کرد و با همکاری او، کتابهای بسیاری در زمینه قانون جذب منتشر کرد. از کارهای او در نسخه اصلی فیلم راز که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد، استفاده شده است. استر هیکس یک نویسنده و سخنران الهامبخش است اما بیشتر او را به خاطر آموزههای ابراهیم هیکس «یک آگاهی گروهی از ابعاد غیر فیزیکی» میشناسند. آثار دیگر استر هیکس عبارتند از:قانون جاذبه (اکتبر ۲۰۰۶)، آغاز جدید من: کتاب راهنمای بقای شادی، توسط جری و استر هیکس. منتشر شده توسط انتشارات ابراهیم هیکس، آغاز جدید ۲: یک کتابچه راهنمای شخصی برای تقویت زندگی، آزادی و پیروی از شادی، توسط جری و استر هیکس. منتشر شده توسط انتشارات ابراهیم هیکس، ۱۹۹۱.