کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی
معرفی کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی
کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی نوشتۀ مهلا شهرکی و محسن ریگی گوهرکوه و مهتاب شهرکی در انتشارات الماس قرمز به چاپ رسیده است.
درباره کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی
یکی از نیازهای جدی در دنیای پرشتاب امروز که سرعت تحولات در آن بیسابقه است، شکل دادن به تحولات و نوآوریهای آموزشی در سطح دبستان و پیشدبستان است. کاری که میتواند فاصلۀ ما را با تحولات جهانی کمتر کند. سرعت فناوریهای روز، جامعه را بیش از هر زمان دیگری نیازمند افراد باهوش و خلاق کرده است. یکی از جاهایی که میتواند افراد دارای اندیشۀ انتقادی و خلاق پرورش دهد نظام آموزش و پرورش است. این امر نیازمند آن است که معلمان روشهایی را برای تدریس به کار برند که با روشهایی که آموزش دیدهاند متفاوت هستند و نیاز دارد که دانشآموزان را به صورت فعال در فرایند یادگیری دخالت دهند.
هدف کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی تغییر نگاهها و رویکرد آموزشی از معلممحوری به دانشآموزمحوری است.
خواندن کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به معلمان، مدیران و همۀ دوستداران نظریههای آموزش و پرورش پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تاثیر تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی
«امروزه بسیاری از طراحان و مسئولان برنامههای آموزش و پرورش از شیوههای رایجتر ناراضی هستند و به همین خاطر از نوآوری و نوگرایی در این زمینه، استقبال میکنند. کارایی روشهایی نظیر: سخنرانی، انتقال اطلاعات از معلم به دانشآموز و یاد سپاری و تاکید در محفوظات که شالوده روشهای سنتی تدریس است، مدتهاست مورد ایراد و پرسش قرار گرفته است. برای جبران کمبودهای این گونه روشها، عدهای از متخصصان استفاده از وسایل جدید کمک آموزشی مانند فیلم، اسلاید، نوارهای دیداری و شنیداری را توصیه میکنند و عدهای دیگر روشهای بحثی و پرسش و پاسخ و انجام دادن آزمایشهای انفرادی و گروهی را جانشین روشهای قبلی کردهاند.»