کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری
معرفی کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری
کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری نوشتۀ پانتهآ کرمی در انتشارات آذرفر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری
در جهان امروز، تجارت الکترونیک، حجم درخور توجهی از مبادلات تجاری را به خود اختصاص داده است و انتقال الکترونیکی وجوه، نقش کلیدی در اجرای آن دارد. تراکنش الکترونیکی وجوه به معنی انتقال وجهی است که دستکم یک مرحله از عملیات آن بهصورت الکترونیکی انجام شود. در این نوع تراکنشها، اگرچه مشتری انجام تراکنش را مستقیماً از بانک انتقالدهنده درخواست میکند؛ اما اشخاص و عوامل متعددی از جمله سامانههای بانکی، خدمات مخابراتی و اینترنتی و حتی خود مشتری در وقوع تراکنش نقش دارند. از آنجا که موضوع تجارت الکترونیک در ایران دیرپا نیست، کاستیهای بهویژه حقوقی وجود دارد که باید بیشتر دربارۀ آن نوشت؛ مثلاً در صورت انجام تراکنش نادرست، این ابهام مطرح میشود که مسئولیت بانک انتقالدهنده در قبال مشتری چیست و مبتنی بر چه مبنایی است؟ آیا این بانک، در قبال اعمال اشخاصی که با وی همکاری میکنند مسئول است یا خیر؟
کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری ابعاد حقوقی مختلف این موضوع را بررسی کرده است.
خواندن کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دانشجویان مدیریت، کسبوکار و قانونگذاری و نیز به فعالان اقتصادی و قانونگذاران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب وضعیت حقوقی انتقال الکترونیکی وجوه در ارتباط با مؤسسات مالی و اعتباری
«نیاز جوامع امروزی به گردشهای مالی، یک نیاز پایه و حیاتی است زیرا واسطی برای تمام امور اقتصادی و اجرایی جوامع به شمار میرود تا با سرعت عمل آنها نیز هماهنگ باشد. بهراستی آیا سیستمهای سنتی بانکداری میتواند جوابگوی نیاز دستگاههای اجرایی امروز باشد، در نظام بانکداری سنتی تمام مراحل کار بهصورت دستی انجام میشد که این امر یکی از معایب اصلی آن نیز به شمار میرود.»
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه