دانلود و خرید کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها مارتین دونات ترجمه علی نورزاد
تصویر جلد کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها

کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها

معرفی کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها

کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها نوشته مارتین دونات یکی از کتاب های تخصصی انتشارات دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان است.

دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های دولتی ایران است که از سال ۱۳۳۸ به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر فعالیت خود را آغاز کرده است. این دانشگاه ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دارد.

انتشارات دانشگاه شهید بهشتی (دانشگاه ملی سابق) با نام اداره انتشارات در سال ۱۳۵۲ فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از سال ۱۳۵۳ مرکز فروش کتاب خود را هم در دانشگاه تاسیس کرد.

دکتر علی آموزش اولین مدیر این انشارات بود. این انتشارات سال ۱۳۵۴ با نام «دفتر انتشارات و تامین منابع درسی» فعالیت خود را به‌طور مستقل از اداره روابط عمومی دانشگاه گسترش داد.

فعالیت رسمی و سازمان یافته انتشارات و چاپخانه از سال ۱۳۵۹ با مدیریت دکتر رضا شعبانی شروع شد و بعد از چندین مرحله تغییر در سیستم، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی در حال حاضر در زمینه چاپ و نشر آثار دانشگاهی و پژوهشی و مجلات بسیار توانمند است و آثار ارزشمندی در اختیار دانشجویان، اساتید و پژوهشگران قرار می‌دهد.

کتاب‌های انتشارات دانشگاه شهید بهشتی زیر نظر اساتید و متخصصین هر رشته منتشر می‌شوند و بهترین و جامع‌ترین اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند تا هم دانشجویان این دانشگاه و هم دانشجویان دانشگاه‌های دیگر و علاقه‌مندان بتوانند به راحتی به کتاب‌های مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

درباره کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها

در عصر حاضر ‌به‌کارگیری فنـاوری‌های جدید در رشته‌های گوناگون و به‌ویژه ایجاد همکاری مشترک در تمامی رشته‌ها، سبب پیشرفت و خدمت‌رسانی روزافزون به بشر شده است. ‌به‌کارگیری روش‌های زیست‌فنّاوری در حکم فنّاوری‌های سبز و پایدار، عرصه‌ای جدید در مهندسی عمران و در گرایش‌های گوناگون، به‌ویژه در رشتۀ مهندسی ژئوتکنیک، ایجاد کرده است. در کتاب روش‌های زیست‌فناوری برای پایدارسازی کنارۀ آبراهه‌ها، به استفاده از گیاهان به‌منزلۀ روشی زیست‌فناورانه، برای محافظت از حاشیۀ رودخانه و کنترل فرسایش آن اشاره شده است که در کشورهای متمدن سابقۀ دیرین دارد.

در حال حاضر زیست‌فنّاوری یکی از مهم‌ترین محورهای ‌هایتک در کشورهاست و ارتقای زیست‌فنّاوری یکی از اساسی‌ترین شاخص‌های تعیین‌کنندۀ توسعه در شاخه‌های گوناگون علمی محسوب می‌شود. کشور ایران، با دراختیار داشتن تنوع گستردۀ اقلیمی، جغرافیایی و منابع طبیعی اولیه در خشکی، دریا و الگوی منحصربه‌فرد ژنتیکی در تمامی زمینه‌های انسانی، گیاهی و جانوری (به‌طوری‌که به گفتۀ برخی دانشمندان علم ژنتیک، ارزش اقتصادی برخی از این ذخایر ژنتیکی از ذخایر معدنی و نفت به‌مراتب بیشتر است)، از غنی‌ترین و مناسب‌ترین کشورهای جهان برای دستیابی به فنّاوری‌های حاصل از منابع زیستی است.

روش‌های مهندسی زیست‌فناوری (مهندسی زیستی) در علم مهندسی عمران و به‌ویژه گرایش ژئوتکنیک که در این کتاب خلاصه شده، بیشتر به‌واسطۀ آزمون‌وخطا توسعه یافته‌اند و مبتنی بر تجربۀ عملی بلندمدت‌اند. این شیوه‌های «نرم» مهندسی امکاناتی را برای تکمیل، بهبود یا حتی در برخی موارد جایگزینی سازه‌های سنتی سختگیرانه فراهم می‌آورند، همانند اجرای سنگ‌ریزی یا گابیون. همچنین ازنظر محیط‌زیستی روش‌های مناسب‌تری را برای ایجاد پایداری در حاشیه رودخانه‌ها ارائه می‌دهند که در عین حال کاربری زمین و مقررات ایمنی را فراهم می‌کند.

 اگرچه این کتاب درباره مهم‌ترین روش‌های ساخت زیست‌فناورانه در حفاظت از حاشیۀ‌ رودخانه‌ها و ترمیم حوضۀ آبخیز در اروپای مرکزی است، اما با‌توجه ‌به تنوع زیستی در ایران نیز کاربرد دارد.

 خواندن کتاب روش های زیست فناوری برای پایدارسازی کناره آبراهه ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و متخصصان رشته‌های مهندسی معدن، بیوتکنولوژی، مهندسی مشاور و همچنین مؤسسه‌های پیمانکاری ژئوتکنیک مخاطبان این کتاب‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۸٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان