کتاب حریم عالیجناب
معرفی کتاب حریم عالیجناب
کتاب الکترونیکی حریم عالیجناب نوشتۀ بهاره حلوایی در انتشارات آراسبان منتشر شده است. این کتاب دربارۀ داستان عاشقانهای است که میان دو شخصیت اصلی، پناه و آیهان، شکل میگیرد و به بررسی پیچیدگیها و چالشهای روابط خانوادگی و اجتماعی در مسیر عشق میپردازد.
درباره کتاب حریم عالیجناب
حریم عالیجناب داستانی عاشقانه است که میان پناه، دختری جوان و عاشق، و آیهان، پسری که از کودکی در کنار او بزرگ شده است، روایت میشود. این دو شخصیت، با وجود روابط نزدیکی که از ابتدا با یکدیگر داشتهاند، با موانع خانوادگی و اجتماعی روبهرو هستند که تلاشهای آنها برای ابراز عشق به یکدیگر را دشوار میکند. آیهان، با اینکه قلباً عاشق پناه است و او را بهترین پناه برای خود میداند، تحت فشارهای خانوادگی و اجتماعی مجبور است تا به دور از پناه باشد و دورهای کوتاه را خارج از کشور بگذراند.
در این شرایط، آیهان تصمیم میگیرد که احساسات خود را از طریق نامهای به پناه منتقل کند، اما این نامه به جای آن که راهی برای نزدیکی بیشتر آنها باشد، تبدیل به مانعی بزرگ بر سر راه عشقشان میشود. داستان کتاب به خوبی مشکلات و چالشهای عشق در بستر خانواده و جامعه را به تصویر میکشد و مخاطب را با خود در دنیای پیچیده احساسات و تصمیمات دشوار همراه میکند.
کتاب حریم عالیجناب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به رمانهای عاشقانهٔ ایرانی مناسب است.
بخشی از کتاب حریم عالیجناب
«سوار x۶۰ مشکی اش شد و به سمت خانهی باصفای خانم جون رانندگی کرد.
جلوی در حیاط پارک کرد و پیاده شد. دستش برای برداشتن کیفش پیشقدم شد.
یقه پیراهن آبی کاربنی اش را صاف کرد و یک دکمهی دیگرش را، به خاطر گل روی حاج محمد صادق، بست!
لای در باز بود به رسم همیشه...
تنها یازده روز به بهار مانده بود و درختهای خانه خانم جون، پر شده بود از شکوفه و طراوت و سبز شدن جوانه ها...
همیشه این حیاط، حالش را خوب میکرد. جای جای این خانه، خاطره داشت از کودکی هایشان و از صدای خندهای که میپیچید میان همین درختان پرثمرِ قدیمی!
گلویش را صاف کرد.
- یالله...
فاصله چندین متری در کوچه با ایوان، با درختان میوه پر شده بود و دالانی آهنی که پیچک ها، سخت در آغوشش کشیده بودند.
در انتها حوض ماهی بزرگی جلوی ایوان بود که همیشه خدا، پر بود از ماهی گُلی هایی که قد کشیده بودند و با قزل آلا، برابری میکردند.»
اصلا از خوندنش حس خوبی به من دست نداد ، باب سلیقهی من نبود