دانلود و خرید کتاب حریم عالیجناب بهاره حلوایی

کتاب حریم عالیجناب

امتیاز:
۳.۰از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حریم عالیجناب

کتاب الکترونیکی حریم عالیجناب نوشتۀ بهاره حلوایی در انتشارات آراسبان منتشر شده است. این کتاب دربارۀ داستان عاشقانه‌ای است که میان دو شخصیت اصلی، پناه و آیهان، شکل می‌گیرد و به بررسی پیچیدگی‌ها و چالش‌های روابط خانوادگی و اجتماعی در مسیر عشق می‌پردازد.

درباره کتاب حریم عالیجناب

حریم عالیجناب داستانی عاشقانه است که میان پناه، دختری جوان و عاشق، و آیهان، پسری که از کودکی در کنار او بزرگ شده است، روایت می‌شود. این دو شخصیت، با وجود روابط نزدیکی که از ابتدا با یکدیگر داشته‌اند، با موانع خانوادگی و اجتماعی روبه‌رو هستند که تلاش‌های آن‌ها برای ابراز عشق به یکدیگر را دشوار می‌کند. آیهان، با اینکه قلباً عاشق پناه است و او را بهترین پناه برای خود می‌داند، تحت فشارهای خانوادگی و اجتماعی مجبور است تا به دور از پناه باشد و دوره‌ای کوتاه را خارج از کشور بگذراند.

در این شرایط، آیهان تصمیم می‌گیرد که احساسات خود را از طریق نامه‌ای به پناه منتقل کند، اما این نامه به جای آن که راهی برای نزدیکی بیشتر آن‌ها باشد، تبدیل به مانعی بزرگ بر سر راه عشقشان می‌شود. داستان کتاب به خوبی مشکلات و چالش‌های عشق در بستر خانواده و جامعه را به تصویر می‌کشد و مخاطب را با خود در دنیای پیچیده احساسات و تصمیمات دشوار همراه می‌کند.

کتاب حریم عالیجناب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های عاشقانهٔ ایرانی مناسب است.

بخشی از کتاب حریم عالیجناب

«سوار x۶۰ مشکی اش شد و به سمت خانه‌ی باصفای خانم جون رانندگی کرد.

جلوی در حیاط پارک کرد و پیاده شد. دستش برای برداشتن کیفش پیشقدم شد.

یقه پیراهن آبی کاربنی اش را صاف کرد و یک دکمه‌ی دیگرش را، به خاطر گل روی حاج محمد صادق، بست!

لای در باز بود به رسم همیشه...

تنها یازده روز به بهار مانده بود و درخت‌های خانه خانم جون، پر شده بود از شکوفه و طراوت و سبز شدن جوانه ها...

همیشه این حیاط، حالش را خوب می‌کرد. جای جای این خانه، خاطره داشت از کودکی هایشان و از صدای خنده‌ای که می‌پیچید میان همین درختان پرثمرِ قدیمی!

گلویش را صاف کرد.

- یالله...

فاصله چندین متری در کوچه با ایوان، با درختان میوه پر شده بود و دالانی آهنی که پیچک ها، سخت در آغوشش کشیده بودند.

در انتها حوض ماهی بزرگی جلوی ایوان بود که همیشه خدا، پر بود از ماهی گُلی هایی که قد کشیده بودند و با قزل آلا، برابری می‌کردند.»

کتاب‌خوان

آسیب شناسی شکاف اجرایی سیاست های منابع انسانی
ابوالفضل خالقی عینک چی
از زبان دلم
منصوره جابرانصاری
Etude sociocritique du roman Au revoir la-haut
ریحانه ابراهیمی
سبک ‌رهبری ‌و ‌رضایت ‌شغلی (جلد اول)
هادی نصر
روزهای قفقاز
بانین ام البنین
مجموعه بازی های جمعی، تفریحی و سرگرم کننده
محترم پاینده
Descriptive dictionary and Terminology of sport management
هاشم کوزه چیان
حل و فصل اختلافات ورزشی
حامد علی زاده اقدم
انعکاس
مجید اصغری زاده مجاوری (مجید الف.)
مو فرفری زشت
استر فروید
راهنمای فاکتورهای مهم آمادگی جسمانی در پیشگیری از آسیب
حسین بابایی پور
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و نهم؛ عملیات قادر)
فرهاد بهروزی
سرو استوار
محمدتقی انصاریان خوانساری
ناهنجاری
اروه لو تلیه
بررسی معضلات حاشیه نشینی شهر مشهد مقدس به روش (SWOT)
کاظم رفیعی
فهرست توصیفی مجله بخارا (جلد دوم)
محمد ﺍﻓﺴﺮﻱ ﺭﺍﺩ

۷۰%