معرفی و دانلود کتاب وطنانه‌های گیسویت + خلاصه رایگان

کتاب وطنانه‌های گیسویت

۳.۸(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وطنانه‌های گیسویت

«وطنانه‌های گیسویت» مجموعه اشعار شاعر معاصر، امین صدیقی نیشابوری (-۱۴۶۲) است: غمت به ساحت پندار می‌کشد ما را سکوت یار به اغیار می‌کشد ما را چراغ باده بیفروختم، که بازیِ چرخ به چاه ویل و شب تار می‌کشد ما را تنم چه بار گرانی‌ست در نبودن تو عجیب‌تر که همین بار می‌کشد ما را هوای دوست بر این جانِ زخم‌دیده دواست اگر چه سوی نمکزار می‌کشد ما را چه طبع تلخی دارد رفاقت من و تو

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وطنانه‌های گیسویت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:وطنانه‌های گیسویت
تعداد صفحه‌ها:۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان

S
۱۳۹۷/۰۸/۰۵

برخی از شعرها زیبا بودند،خواندنش خالی از لطف نیست. حجم کمی دارد و بریده هم به قدر کفایت گذاشته بودند. شعر اژدها بانمک بود😊 امتیاز کتاب 3/5

dalirazar
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

بسیار زیبا

بریده‌هایی از کتاب

S
اتفاقات خوب افتادند ما شکستیم و دوستان شادند چه امیدی به نارفیقان هست وقتی از هفت دولت آزادند
بیگانگان تسخیر می کردند روحم را در من هزاران من به استثنای من بودند
مرا اسیرِ اساطیرِ هند و بابِل کرد مرا کشاند به میخانه‌های باغ عدن
علیرضا
من حواسم به چشم‌هایت بود، نه به حال خوش کجِ زلفت
f_altaha
در کوچه‌های شب حضورش آفتابی بود تلفیقی از دل‌تنگی و بیدارخوابی بود از آن صنم‌هایی که عمری در پی‌اش هستی هر قدر جهد افزون کنی کمتر بیابی، بود خط و خطوط آسمانی، جاری رودی تا کاشی پیراهنش یک دست آبی بود هم با فروغ چشم‌هایش سلطنت می‌کرد هم از شروع حرف‌هایش انقلابی بود من می‌ستودم پا به پایش سبک سکرش را کژ مژ که می‌شد، بیشتر آدم حسابی بود