معرفی و دانلود کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی

کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی

۳.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی

کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی نوشتهٔ فریبا سبزچمنی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی

کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی، با مثال‌های متعدد و ترسیم گام‌به‌گام فضای داخلی، آموزش متفاوتی را پیش گرفته است. محور اصلی کتاب بر آموزش ترسیم دست آزاد بنا شده است؛ ترسیم دست آزاد می‌تواند علاقهٔ شما را به جزئیات ریز که قبلاً توجهی به آن‌ها نداشتید، تحریک کند. با یادگیری طراحی دست آزاد، یاد می‌گیرید که به محیط اطراف خود با ریزبینی بیشتری نگاه کنید و اشیاء را با دید بازتر دیده و آن‌ها را بهتر درک کنید.

خواندن کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران معماری پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی

«من ترجیح می‌دهم طراحی کنم تا حرف بزنم. طراحی‌کردن سریع‌تر است و جای کمتری برای دروغ‌ باقی می‌گذارد. طراحی‌کردن در یک دفترچه... پیش از هر چیز به شما می‌آموزد که نگاه کنید سپس مشاهده کنید و در آخر شاید کشف کنید و این‌گونه است که شاید به شما الهام شود».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پرسپکتیو در معماری داخلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پرسپکتیو در معماری داخلی
حجم فایل کتاب:۶۳.۱۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۲۱۸۶۳۲۶
تعداد صفحه‌ها:۱۷۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۲۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.