کتاب حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم)
معرفی کتاب حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم)
کتاب «حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم)» نوشتۀ حمیدرضا نیک بخت است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه مقالات مشترک؛ حل و فصل اختلافات، داوری و روشهای جایگزین را در برمیگیرد.
درباره کتاب حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم)
در سیستم حقوق تجارت و سرمایهگذاری بینالمللی، بخش حلوفصل اختلافات از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است. وجوه شاخصه این قسمت ازیکطرف اطمینانبخشی و ثبات برای تجار و سرمایهگذاران و سرمایهپذیران و رواج موضوع حرفه آنها است و از طرف دیگر سهولت دسترسی به طريقه حل و خاتمهدادن سریع به اختلاف است،بنابراین طریقه حلوفصل اختلاف که مورد قبول و پذیرش طرفین و آرامش بخشی آنها باشد باید واجد خصوصیات بنیانی مطلوبیت و انتخابی باشد.
در ایران هم در ارتباط با داوری و روشهای جایگزین تلاشهای زیادی شده است و در سطوحی عالی دانشگاهی و در دورههای دانشافزایی خارج از دانشگاهها، به تعلیم و آموزش این روشها پرداخته میشود. کتاب حقوق تجارت و سرمایهگذاری بینالمللی (کتاب سوم) مجموعه مقالاتی را در برمیگیرد که همۀ آنها متمرکز بر موضوعات یا عناوینی از داوری و روشهای جایگزین حلوفصل اختلافات در آن سیستم بوده که نیازمند توجه، تحلیل و تفسیر ویژه هستند. در واقع در این مجموعه بعض از روشهای حل اختلاف و در حد مسائل توسعهیافته و خارج از سطح معمول و موضوعات کاملاً عملی کمنظیر گردآوری شدهاند.
خواندن کتاب حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان و محققان در حوزۀ حقوق بینالملل و علاقهمندان به توسعۀ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی (کتاب سوم)
«سالها است که طرفین این نوع اختلافات از دادرسی دادگاههای ملی و خارج از ارادۀ خود چشم پوشیدهاند و به داوری ملی و بینالمللی و به انتخاب روی آوردهاند. در این جهت، دیوانهای داوری موردی و سازمانهای داوری متعددی در سطح جهان ایجاد و تشکیل شدهاند و همچنین قواعد داوری بینالمللی و روشهای جایگزین بسیار و متنوع پیدایش و توسعهیافتهاند. بهعنوانمثال اتاق بازرگانی بینالمللی در پاریس (آی سی سی) سالها است نهاد داوری بینالمللی تأسیس و قواعد داوری اختصاصی برای آن وضع نموده و هر چند سال آن قواعد را با نیازهای نوین تجارت و سرمایهگذاری تطبیق داده و بهروزرسانی میکند یا بانک جهانی بهموجب عهدنامۀ حلوفصل اختلافات سرمایهگذاری بین دولتها و اتباع دولتهای دیگر (عهدنامه ایکسید) در سال ۱۹۶۵ مركز بینالمللی حلوفصل اختلافات سرمایهگذاری (ایکسید) برای برگزاری داوری و یا میانجیگری برای اختلافات سرمایهگذاری تشکیل داده و برای آن قواعد، و نیز علاوهبرآن قواعد تسهیلات اضافی داوری و میانجیگری تدوین نموده است.»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۴۳۲ صفحه