کتاب سفر به سرزمین های جویندگان طلا آنگلوساکسون ها و طولانی ترین مسیر ریلی جهان
معرفی کتاب سفر به سرزمین های جویندگان طلا آنگلوساکسون ها و طولانی ترین مسیر ریلی جهان
کتاب الکترونیکی «سفر به سرزمین های جویندگان طلا آنگلوساکسون ها و طولانی ترین مسیر ریلی جهان» نوشتهٔ مسعوده فائزی در انتشارات رزا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب سفر به سرزمین جویندگان طلا و آنگلوساکسونها و طولانیترین مسیر ریلی جهان
کتاب سفر به سرزمینهای جویندگان طلا و آنگلوساکسونها و طولانیترین مسیر ریلی جهان، به قلم مسعوده فائزی با موضوع سفرنامه نگاشته شده است.
مسعوده فائزی ۳۵ سال از عمر خود را در سفر گذرانده است. او از کودکی عاشق سفر بود و هر کس از او میپرسید که در بزرگسالی میخواهی چهکاره شوی، میگفت: جهانگرد! همه میخندیدند و میگفتند جهانگردی که شغل نیست. اما او سفرهای خود را از سال ۱۳۶۷ شروع کرد. حاصل جهانگردیهای او کتاب سفر به سرزمین جویندگان طلا و آنگلوساکسونها و طولانیترین مسیر ریلی جهان است.
فصل اول کتاب به معرفی فرودگاه بینالمللی مهرآباد و مراحل ساخت آن در سال ۱۳۱۷ میپردازد و توضیح میدهد که لوگوی هواپیمایی ایران توسط ادوارد زهراییان هنرمند ارمنیتبار ۲۳ساله طراحی شد و نام آن، هما، نام پرندهای اساطیری است.
آبانماه ۱۳۶۷ اولین سفر خارجی خود را به دمشق آغاز کرد. فائزی میگوید که بعد از حلب، دمشق بزرگترین شهری است که به دلیل اماکن مذهبی باستانی ارزشمند است. این شهر را دروازه تاریخ مینامند. مکانهای دیدنی این شهر حرم حضرت زینب (س)، حضرت رقیه (س)، بازار حمیدیه و کاخ اموی قبرستان بابل صغیر است.
در تیرماه سال ۱۳۸۱ از طریق تور ۱۰روزه به استانبول سفر کرد. فائزی از سفر انگلستان و اقامت سهماههٔ خود در آن شهر میگوید. او تهمتها و افتراها را تحمل میکرد؛ ولی این موضوع باعث نمیشد که از رؤیای کودکی خود دست بکشد.
سفرهای مسعوده فائزی به سوریه، ترکیه، شهر قونیه، ارمنستان، مالزی، انگلستان، آمریکا، عربستان و آمریکا پر است از اتفاقات جالبی که ممکن است برای یک بانوی مسلمان اتفاق بیفتد. او سفرهایش را با تورهای مختلف که از مطمئنترین تورهای مربوط به سازمان ایرانگردی و جهانگردی بود، انجام میداد.
کتاب سفر به سرزمینهای جویندگان طلا و آنگلوساکسونها و طولانیترین مسیر ریلی جهان را به کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که به جهانگردی علاقه دارند پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه
حجم
۲۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه