کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی
معرفی کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی
کتاب الکترونیکی سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی نوشتۀ شهاب الدین ناصری و اکبر وروایی است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی، شامل مباحثی میشود که در آزمون دکترای این رشته مورد استفاده قرار میگیرد.
درباره کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی
جرمشناسی شاخهای از علوم اجتماعی است که در آن، طبیعت، وسعت، علت و کنترل رفتار مجرمانه در فرد و جامعه، نهادهای کنترلکننده و سازمانهای اصلاحکننده مورد بحث قرار میگیرند. جرمشناسی مانند حقوق جزا به دو بخش عمده تقسیم میشود:
۱. جرمشناسی عمومی که به صورت کلی رفتار جنایی و ماهیت عمل ارتکابی را بررسی میکند.
۲. جرمشناسی اختصاصی که به بررسی اعمال جنایی خاص میپردازد.
کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی با توجه به اهمیت درس جرم شناسی در آزمون دکتری (گرایش حقوق کیفری و جرم شناسی) اعم از دانشگاه دولتی و آزاد به عنوان یکی از مواد امتحانی جمعآوری و تألیف شده است. از این روی آشنایی داوطلبان با مباحث متنوع آن و نمونه سؤالات تشریحی نقش بهسزایی در موفقیت شرکتکنندگان به پاسخ سؤالات چهارگزینهای آزمون یاد شده و همچنین مصاحبه دکتری خواهد داشت. علاوه بر این افزودن سؤالات چهارگزینهای به اهمیت تدوین این مجموعه افزوده شده است. اثر حاضر با توجه به منابع در زمینه جرمشناسی در ۹ فصل تدوین شده که در ابتدای هر فصل سؤالات تألیفی مناسب با عنوان فصل ارائه گردیده است و در طبقهبندی مباحث و سؤالات سعی شده است تا کلیهٔ سرفصلهای مورد توجه و اصل در جرمشناسی مدنظر قرار گیرد. این کتاب شامل مباحثی چون: تحلیل مارکسیستی رابطه میان قانون و جرم، تحلیل و نقد علت شناسی جنایی، جرم شناسی رادیکال یا جرم شناسی انقلابی، تأثیر افکار دورکیم بر جامعه شناسی جنائی در آمریکا، معیارهای وخامت و شدت واقعی جرم، مفهوم، معنای لغوی، عناصر و اوصاف پیشگیری و... میشود.
خواندن کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای داوطلبین آزمون دکتری رشته حقوق جزا و جرمشناسی مناسب است.
بخشی از کتاب سوالات طبقه بندی شده و موضوعی قانون یار جرم شناسی
«آنومی چیست؟
شکافی است که بین وجدان حاکم و وجدانهای خصوصی و صنفی به وجود می آید و فرد را به سوی انجام اعمالی سوق میدهد که ممکن است از نظر خود فرد ناهنجاری تلقی نشود. یعنی فرد از خلاء و عدم وابستگی به ارزشهای حاکم به سوی جرم سوق داده میشود.
توجیه ارتکاب جرم در آنومی چیست؟
آنومی حالت بیهنجاری در افراد نوعی خودخواهی و خودمحوری به وجود میآورد که باعث توجیه ارتکاب جرم در این قالب میشود.
چرا دورکیم جرم را پدیدهای عادی و بهنجار عنوان می کند؟
عادی بودن به معنای تأیید جرم نیست به نظر دورکیم عادی بودن جرم به معنی «رسالت کارکردی جرم» است. به همین علت است که جرم در همه جوامع وجود دارد.
عمومی بودن جرم به چه معناست؟
عمومی بودن جرم در همه جوامع با هر بافتی به معنی وجود افراد بیمار و منحرف و فاسد که به قول مکتب تحققی بخاطر اختلالات زیستی – روانی مرتکب جرم می شوند نیست بلکه بزهکاری در هر جامعه عاملی است که رسالتهای کارکردی دارد که عمدهترین آنها متحول کردن افراد و اخلاق و سلوك آن جامعهو قواعد و هنجارهای آن است...»
حجم
۷٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۹۳ صفحه
حجم
۷٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۴۹۳ صفحه