معرفی و دانلود کتاب بی تابی آرزوها pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۴ امتیاز)
فاطمه نفری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بی تابی آرزوها

چاپ دوم کتاب بی تابی آرزوها نوشتهٔ فاطمه نفری است. انتشارات کتابستان معرفت این کتاب را در سال ۱۳۹۸ روانهٔ بازار کرده است. این رمان برای نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب بی تابی آرزوها

کتاب بی تابی آرزوها یک رمان ایرانی برای نوجوانان را در بر گرفته است. این رمان که بیش از یک بار چاپ شده، داستانی درمورد «آرزو» است که با وجود پدر سختگیرش از داشتن گوشی و رایانه محروم است. آرزو به‌حال دوستش «شهلا» که از هر نظر آزاد است، غبطه می‌خورد؛ پس تمام تلاشش را می‌کند تا شبیه به او رفتار کند، اما نتیجهٔ این همه تلاش و سختگیری چیزی نیست جز پشیمانی. این رمان در باب ارتباط میان فضای مجازی و نوجوانان است.

خواندن کتاب بی تابی آرزوها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به نوجوانانِ دوستدار رمان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بی تابی آرزوها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بی تابی آرزوها

۱۴۰۴/۰۶/۲۴

عالی بود خیلی آموزنده برای نوجوانها به خصوص دخترها

سید
۱۴۰۴/۰۴/۲۲

فوق العاده متن جذاب. نتونستم کتاب رو کنار بذارم و یک روزه تمومش کردم. بسیار اموزنده و شیرین. حتما همه باید چند دور بخونن