کتاب توطئه آمیز (جلد دوم)
معرفی کتاب توطئه آمیز (جلد دوم)
کتاب توطئه آمیز (جلد دوم) نوشتهٔ مرضیه اخوان نژاد است. انتشارات آراسبان این رمان معاصر ایرانی را منتشر کرده است.
درباره کتاب توطئه آمیز (جلد دوم)
کتاب توطئه آمیز (جلد دوم) برابر با یک رمان معاصر و ایرانی است که سرگذشت مردی را روایت میکند که مبتلا به اختلال روانی سایکوپت است. او تبدیل به یک قاتل سریالی بالفطره شده است؛ کسی که در ظاهر یک جنتلمن کاریزماتیک است، اما در باطن هیولایی ترسناک. این رمان سرگذشت دختری را هم روایت کرده است؛ دختری که در بدترین برهه از زندگیاش، یعنی وقتی روح و روانش بهم ریخته و افسرده شده، در چنگال این قاتل بیرحم اسیر میشود. آیا راه نجاتی هست؟ این رمان را بخوانید تا بدانید.
خواندن کتاب توطئه آمیز (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب توطئه آمیز (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | توطئه آمیز (جلد دوم) |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۵۶۰۹۰۸۲ |
| تعداد صفحهها | ۸۷۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۰۹۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه توطئه آمیز |
نظر اصلی رو تو جلد یک نوشتم این جلد هم قشنگ بود. دوستانی که انتظار یک عاشقانه رو دارند در این کتاب خیلی به چشم نمیاد. و اونی که هست هم برای یکی از دو دوست رخ میده که اون...بیشتر
داستانی قشنگی بود ولی بیش از اندازه کش داده داستانو ب طوری ک خواننده رو خسته میکنه
جلد اول و دوم کتاب رو خوندم دوست داشتم پیشنهاد میکنم دوستان بخونن (جنایی و معمایی و هیجانی) مرسی از نویسنده و طاقچه🌹🙏
موضوع جدیدی داشت گاهی غیرواقعی بود ولی درکل ایده خیلی جالب و دور از تکراری داشت👏🏻