کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی
معرفی کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی
کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی بهقلم فاطمه عباسی را انتشارات واژه پرداز اندیشه منتشر کرده است. این کتاب میکوشد به بایستهها و مؤلفههای حضور و فعالیت در فضای مجازی با در نظر گرفتن الگوها و شاخصهای اسلامی بپردازد.
درباره کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی
گسترش شبکههای اجتماعی و استفاده از فضای مجازی بهویژه در بین نسل جوان و نوجوان ضرورت توجه بیشتر به سیاستگذاری و برنامهریزی در جهت استفادهٔ هدفمندانه و متناسب با چارچوبهای اعتقادی و موازین فرهنگ ایرانیاسلامی را بیشتر میکند. کتاب پیش رو میکوشد تا در ۵ فصل به تشریح چگونگی مدیریت و بهرهگیری از مفاهیم و آموزههای دینی در جهت فعالیت و حضور سالم و سازنده در شبکههای اجتماعی بپردازد.
خواندن کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
فعالان و دغدغهمندان فرهنگی و رسانهای از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب فضای مجازی اندیشه اسلامی
«فضای مجازی
فضای مجازی از دو کلمه تشکیل شده است که لازم است هر کدام جداگانه بررسی شوند.
فضا: «فضا» مخفف فضاء بوده و در لغت به معنای میدان و عرصه، جای وسیع و فراخ و بهطورکلی مکان میباشد. اگرچه این دو تفاوتهای اساسی با هم دارند اولین وجه تمایزی که در جریان مقایسهٔ مکان و فضا برجسته است، سطح انتزاع این دو مفهوم است. فضا در مقایسه با مکان مفهومی بسیار انتزاعی و بهسختی قابل تصور بوده بهطوریکه درک این مفهوم بدون واسطه درک مکان برای ما موجودات فیزیکی غیرممکن است؛ بنابراین فضا مفهومی بسیار گستردهتر و پیچیدهتری نسبت به مکان دارد و شاید همین ویژگیهای فضا است که باعث خاص شدن و به وجود آمدن دیگر خصوصیات فضای مجازی شده است. مجاز این واژه به معنای راه، گذر، طریق و جای گذاشتن مقابل حقیقت و خلاف حقیقت است. معنای دیگر مجازی ذهنی است. ذهنی و انتزاعی بودن فضای مجازی به همان معنای در مقابل مسائل عینی قرار گرفتن است.»
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۰ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۷۰ صفحه