دانلود و خرید کتاب امیدو کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی هدا حسنی
تصویر جلد کتاب امیدو کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی

کتاب امیدو کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی

معرفی کتاب امیدو کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی

کتاب «امید و کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی» نوشتۀ هدا حسنی، سمیه شاهمرادی و شهاب اکبریان است و انتشارات آذرفر آن را منتشر کرده است. 

درباره کتاب امید و کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی

امید و امیدواری یکی از مهم‌ترین حالات انسانی است که همواره موردتوجه انسان‌ها بوده و در طول سال‌ها، در متون ادبی، فلسفی، علمی، روان‌شناسی و حتی پزشکی موضوع بحث و تحقیق پژوهشگران و اندیشمندان قرار گرفته است. زیرا بشر به تجربه دریافته است که امید یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین دارایی‌های انسان در مواجهه با چالش‌ها و یکی از رموز مهم نیل به شادمانی و موفقیت در اهداف زندگی است. علی‌رغم اهمیت امید در سلامت جسمی و روانی، در متون گذشتهٔ روان‌شناسی توجه کمتری به آن شده است، اما در جنبش جدید روان‌شناسی مثبت، توجه ویژه‌ای به موضوع امید شده است.

کتاب امید و کاربردهای آن در مشاوره و روان‌درمانی مجموعه‌ای از مفاهیم مربوط به کاربرد امید در روان‌درمانی و مشاوره (امیددرمانی) را در برمی‌گیرد. این کتاب نخست نظریه‌های موجود را بررسی کرده، گام‌های عملی مشاوره و روان‌درمانی مبتنی بر امید را شرح داده و سپس کاربرد آن را در برخی از حیطه‌های تخصصی روان‌درمانی و مشاوره توضیح داده است. کتاب امید و کاربردهای آن در مشاوره و روان‌درمانی راهنمای مناسبی برای متخصصان حرفه‌های یاورانه مانند مشاوره، روان‌درمانی، روان‌پزشکی و مددکاری به شمار می‌رود. 

خواندن کتاب امید و کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به مشاوران، روان‌درمان‌گران، مددکاران و روان‌پزشکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب امید و کاربرد آن در مشاوره و روان درمانی

«در فرهنگ فارسی، معمولاً امید و آرزو در کنار هم بکار می‌روند (فرهنگ عمید، ۱۳۸۷)، اما در ادبیات عرب، این دو واژه به‌صورت جداگانه با عنوان‌های رجاء و امل استفاده شده است (راغب، ۱۳۶۳). در هر امیدواری، آرزو وجود دارد؛ ولی هر آرزویی در بر دارندۀ امیدواری نیست. در اسلام واژه رجاء به معنای امیدي دست‌یافتنی (امید واقعی) و امل یا آرزو به معنای امیدی دست‌نیافتنی (امید واهی) است؛ لذا با ید مرز بین امیدواری و خیال‌پردازی را به‌خوبی دانست تا یکی از آنها در جای دیگری قرار نگیرد. امیدواری برخلاف آرزو و خیال‌پردازی مقوله‌ای است که با فعالیت، تلاش، برنامه‌ریزی و پیگیری اهداف همراه است و از سه جزء شناختی و عاطفی و حرکتی تشکیل می‌شود (اشنایدر، ۲۰۰۰). افراد امیدوار دارای اهداف روشن، قدرت اراده، قدرت راهیابی و تلاش برای رسیدن به اهداف خود هستند. بر خلاف این گروه، افراد خیال‌پرداز و آرزومند، فاقد برنامه‌ای روشن و هدفمند برای دستیابی به اهداف خود هستند و در صورت دست‌نیافتن به اهداف خود، دچار ناکامی می‌شوند. در هر امیدواری، آرزو نیز وجود دارد، اما در هر آرزو ضرورتاً امید وجود ندارد. دست‌یافتنی بودن اهداف و میل شدید برای دستیابی به آنها عناصر اساسی امید هستند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۸۱۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۱۶ صفحه

حجم

۸۱۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۱۶ صفحه

قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان