کتاب یک اسب و دو سوار
معرفی کتاب یک اسب و دو سوار
چاپ هشتم کتاب یک اسب و دو سوار نوشتهٔ سیدمهدی شجاعی است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان تاریخی برای کودکان ۱۲ سال به بالا نوشته شده است.
درباره کتاب یک اسب و دو سوار
کتاب یک اسب و دو سوار (چاپ هشتم) که با تصویرسازیهای «پرویز حاصلی» منتشر شده، ودکم را با امام حسین (ع) آشنا و همراه میکند. بهگفتهٔ دانشنامهٔ اسلام، از ویژگیهای اخلاقی امام حسین (ع) بردباری، تواضع، فصاحت و در نهایت صفاتی است که از رفتارهای وی میتوان برداشت کرد؛ مانند خوارشمردن مرگ، بیزاری از زندگی ننگین، غرور و مانند اینها. در بسیاری از روایات، به شباهت امام حسین (ع) به حضرت محمد (ص) اشاره شده است. امام حسین (ع) در مدینه به بخشندگی معروف بود و غلامان و کنیزانش را در صورت مشاهدهٔ خوشرفتاری آزاد میکرد. گفته شده است که امام حسین (ع) به معلم فرزندانش مال و پوشاک فراوان هدیه داد و دهانشان را پر از دُر کرد؛ درحالیکه اذعان میداشت که این، جبرانکنندهٔ ارزش کار معلم نیست. مردی شامی، یک بار به امام حسین (ع) و امام علی (ع) ناسزا گفت، اما حسین (ع) از او درگذشت و او را مورد مهربانی و لطف خود قرار داد. امام حسین (ع) امام سوم شیعیان و شخصیتی تاریخی و جهانی است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکهٔ کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن کتاب یک اسب و دو سوار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان ۱۲ سال به بالا (نونِگاهها) پیشنهاد میکنیم.
درباره سیدمهدی شجاعی
سیدمهدی شجاعی در سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. او شاعر، داستاننویس و روزنامهنگار ایرانی است که با دیپلم ریاضی برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ تئاتر وارد دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک شد. در بدو ورود به دانشکده، گرایش کارگردانی تئاتر را برگزید و حدود سه سال نیز با همین گرایش پیش رفت و عموم واحدهای کارگردانی را پشت سر گذاشت. در این زمان که به ۲۰سالگی رسیده بود، از میان مسیرهای مختلف پیش رو نویسندگی را بهعنوان حرفه برگزید؛ بههمینجهت از رشتهٔ کارگردانی به نمایشنامهنویسی و ادبیات دراماتیک تغییر جهت داد و همچنین با اعلام انصراف از ادامهٔ تحصیل همزمان در رشتهٔ علوم سیاسی با وجود گذراندن عموم واحدهای مهم و اساسی، تمرکز خود را بهطور ویژه در حوزهٔ داستاننویسی قرار داد. در سال ۱۳۷۶ اقدام به راهاندازی «انتشارات کتاب نیستان» کرد. انگیزهٔ اصلی این حرکت معرفی و چاپ برگزیدگان ادبیات در حوزههای داستان، شعر و نمایشنامه بود. این پروژه در نهایت در سال ۱۳۸۰ با انتشار بیش از ۲۵۰ دفتر از هنرمندان معاصر خاتمه یافت. سیدمهدی شجاعی سالها سمتهای اداری، فرهنگی و هنری داشته و آثاری را برای مخاطبان کودک و بزرگسال نوشته و چاپ و منتشر کرده است. عنوان برخی از کتابهای مشهور او عبارت است از «کشتی پهلوگرفته»، «ضریح چشمهای تو»، «پدر، عشق، پسر»، « دموکراسی یا دموقراضه»، «آفتاب در حجاب»، «دست دعا، چشم امید» و «یعقوبترین یوسف، یوسفترین زلیخا». عنوان «پدر ادبیات آئینی ایران» برای سیدمهدی شجاعی در نظر گرفته شده است.
حجم
۸٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه
حجم
۸٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه