معرفی و دانلود کتاب مهمان راه راه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهمان راه راه

کتاب مهمان راه راه

۳.۱(از ۸ امتیاز)

معرفی کتاب مهمان راه راه

کتاب مهمان راه راه نوشته‌ نرگس برهمند با تصویرگری مرجان بابامرندی که توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده، اثری داستانی برای گروه سنی نوخوان (۷+ سال) است. این کتاب با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و زبانی ساده، داستانی کوتاه و کودکانه را روایت می‌کند که محوریت آن حول یک توپ و ماجراهای پیش‌آمده برای آن شکل گرفته است. کتاب مهمان راه‌راه با فضایی شاد و کنجکاوانه، تلاش دارد تا کودکان را با دنیای حیوانات و تعاملات آن‌ها آشنا کند و درعین‌حال حس همدلی و دوستی را در دل داستان بپروراند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهمان راه راه

کتاب مهمان راه‌راه اثری از نرگس برهمند است که با محوریت یک توپ و حضور حیوانات مختلف، داستانی کوتاه و کودکانه را شکل داده است. این کتاب در قالب داستان حیوانات و با زبانی ساده، ماجرایی را روایت می‌کند که در آن توپ به‌عنوان عنصر اصلی، باعث شکل‌گیری اتفاقات و تعاملات میان شخصیت‌ها می‌شود. تصویرگری مرجان بابامرندی با رنگ‌های شاد و طراحی جذاب، فضای داستان را برای کودکان دل‌نشین‌تر کرده است.

ساختار کتاب حاضر به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، کنجکاوی کودک را برمی‌انگیزد و او را به دنبال‌کردن ماجرا ترغیب می‌کند. کتاب مهمان راه‌راه در دسته‌ی داستان‌های حیوانات و موضوع توپ (ورزش) قرار می‌گیرد و برای گروه سنی نوخوان مناسب است. نرگس برهمند با انتخاب شخصیت‌هایی از دنیای حیوانات و خلق موقعیت‌های ساده اما سرگرم‌کننده، تلاش کرده است تا مفاهیمی مانند دوستی، همکاری و پذیرش تفاوت‌ها را به‌صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل کند.

خلاصه داستان مهمان راه راه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان مهمان راه‌راه با حضور یک توپ آغاز می‌شود که ناگهان وارد محیطی جدید شده و توجه حیوانات مختلف را به خود جلب می‌کند. هرکدام از حیوانات با کنجکاوی به توپ نزدیک می‌شوند و سعی دارند بفهمند این شیء عجیب چیست و به چه کسی تعلق دارد. در این میان، پاهای دراز، دهان بزرگ و ویژگی‌های ظاهری حیوانات به‌صورت طنزآمیز و کودکانه توصیف شده است.

فلامینگوی مهربان یکی از شخصیت‌هایی است که در جریان داستان نقش دارد و با رفتار دوستانه‌اش، به توپ و دیگر حیوانات کمک می‌کند. روایت داستان با دیالوگ‌های کوتاه و تصاویر رنگی پیش می‌رود و در هر صفحه، بخشی از ماجرا و واکنش حیوانات به توپ نمایش داده می‌شود. در نهایت، داستان با تأکید بر دوستی و همکاری میان حیوانات و پذیرش مهمان جدید، به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب مهمان راه راه را بخوانیم؟

کتاب مهمان راه‌راه با روایت داستانی ساده و کودکانه، فرصتی برای آشنایی کودکان با دنیای حیوانات و ویژگی‌های آن‌ها فراهم می‌کند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، تخیل و کنجکاوی کودک را تقویت می‌کند و او را به مشارکت فعال در داستان دعوت می‌کند. این کتاب با محوریت موضوع توپ و تعاملات میان حیوانات، به‌صورت غیرمستقیم مفاهیمی مانند دوستی، همکاری و پذیرش تفاوت‌ها را آموزش می‌دهد؛ همچنین ساختار کوتاه و متن روان آن، برای نوآموزان خواندن مناسب است و می‌تواند به تقویت مهارت‌های خواندن و درک مطلب کمک کند. کتاب مهمان راه راه با ایجاد فضایی شاد و سرگرم‌کننده، تجربه‌ی لذت‌بخشی از کتاب‌خوانی را برای کودکان رقم می‌زند.

خواندن کتاب مهمان راه‌راه به کودکان نوخوان، علاقه‌مندان به داستان‌های حیوانات و والدینی که به‌دنبال کتاب‌هایی با مضامین دوستی و همکاری برای فرزندان خود هستند، پیشنهاد می‌شود؛ همچنین برای مربیان و آموزگاران مقطع ابتدایی که به‌دنبال منابعی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم اجتماعی و تقویت مهارت خواندن هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب مهمان راه راه

«توپ راه‌راه قلمبه روی زمین قل می‌خورد، قل و قل و قل.

زمین صاف است و توپ تندتر از همیشه قل می‌خورد.

می‌رسد به یک چاله... ای داد بیداد! همان‌جا می‌ایستد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهمان راه راه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمهمان راه راه

۱۴۰۴/۰۹/۱۶

چرت

سمیرا اکبری
۱۴۰۴/۰۹/۱۱

تصاویر کتاب خیلی قشنگ هستند، طرح کلی کتاب هم ایده‌ی جذابی داره. ولی محتوای متنی و داستانی کتاب خیلی کم هست و حتی برای بچه‌های کوچک قبل از این که بتونه بچه رو جذب کنه، تمام می‌شه. بهتر بود یا...بیشتر