کتاب دیدار دوباره سیده لیلا مددی + دانلود نمونه رایگان

کتاب دیدار دوباره

ویراستار:سمانه قاسمی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب دیدار دوباره

کتاب الکترونیکی «دیدار دوباره» نوشته و ترجمهٔ سیده‌لیلا مددی و با ویراستاری سمانه قاسمی، مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که نشر راز نهان آن را منتشر کرده است. این اثر در ۵۰ صفحه، اشعاری را در خود جای داده که به زبان فارسی سروده و به فرانسوی نیز ترجمه شده‌اند. «دیدار دوباره» با نگاهی به دغدغه‌های انسانی، عاطفی و اجتماعی، فضایی شاعرانه و گاه تلخ را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیدار دوباره

«دیدار دوباره» اثری در قالب شعر معاصر است که توسط سیده‌لیلا مددی سروده و ترجمه شده است. این کتاب، مجموعه‌ای از اشعار کوتاه و بلند را در خود جای داده که هرکدام به‌گونه‌ای به تجربه‌های زیسته، احساسات عمیق و روابط انسانی می‌پردازند. ساختار کتاب به‌صورت مجموعه‌ای از قطعات مستقل است که هر شعر، دنیای خاص خود را دارد و در عین حال، پیوندی نامحسوس میان آن‌ها برقرار است. اشعار این مجموعه، گاه با زبانی ساده و بی‌پیرایه و گاه با تصاویر و استعاره‌های شاعرانه، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، تنهایی، امید، ناامیدی و خاطرات گذشته می‌پردازند. در کنار این مضامین، نشانه‌هایی از دغدغه‌های اجتماعی و نگاه به زندگی روزمره نیز در شعرها دیده می‌شود. ترجمهٔ فرانسوی اشعار، این امکان را فراهم کرده تا مخاطبان غیر فارسی‌زبان نیز با فضای شاعرانهٔ کتاب آشنا شوند. «دیدار دوباره» در فضایی میان خاطره و واقعیت، تجربه‌های شخصی و جمعی را به تصویر کشیده و با تکیه‌بر احساسات انسانی، مخاطب را به تأمل دربارهٔ معنای زندگی و روابط انسانی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب دیدار دوباره را بخوانیم؟

این کتاب با جمع‌آوری شعرهایی که به تجربه‌های انسانی و عواطف روزمره می‌پردازند، فرصتی برای مواجهه با احساسات عمیق و گاه متضاد فراهم می‌کند. اشعار «دیدار دوباره» به‌گونه‌ای نوشته شده‌اند که هر خواننده می‌تواند بخشی از خود را در آن‌ها بیابد؛ چه در لحظات عاشقانه، چه در اندوه جدایی یا امید به آینده. ترجمهٔ فرانسوی اشعار نیز دریچه‌ای تازه به روی مخاطبان غیر فارسی‌زبان باز می‌کند و امکان مقایسهٔ ظرافت‌های زبانی را فراهم می‌آورد. این مجموعه برای کسانی که به شعر معاصر علاقه دارند، می‌تواند الهام‌بخش باشد و نگاه تازه‌ای به زندگی و روابط انسانی ارائه دهد. همچنین، تنوع موضوعی و زبانی شعرها، خواندن کتاب را به تجربه‌ای چندلایه و تأمل‌برانگیز تبدیل می‌کند.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، دوست‌داران ادبیات احساس‌محور و کسانی که به تجربه‌های عاطفی و انسانی توجه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به ترجمه و مقایسهٔ زبان‌ها علاقه‌مندند، این مجموعه می‌تواند جذاب باشد.

بخشی از کتاب دیدار دوباره

«غنچه؛ در تولد خویش؛ تردید می‌کند ای وای! باغبان!... که خرج خانه‌اش؛ از فروش غنچه‌هاست. بیرونم کن از دلت و بیندازم کنار موزه‌ها بگذار هنرمندان شهر بدانند دستاورد عشق ما؛ چه بوده است!. فرش؛ هیچ باغبانی نداشت! جز بافنده‌ای که لا به لای اتکشعانش روییده بود. بارزترین نکته شخصیت من این است: که با مهربانی در خفه کردن احساس خود مشهورم! نور بالاشهر؛ با نور پایین شهر فرق دارد! در کوچه‌های پایین شهر؛ مادرها نگرانند که پسرهای همسایه در تاریکی کوچه‌ها؛ راه خانه را گم کنند چراغ‌های همسایه‌ها؛ تا صبح روشن است!"