کتاب امکان حیات
معرفی کتاب امکان حیات
کتاب امکان حیات نوشتهٔ جیمی گرین و ترجمهٔ علی حقی دهکردی است. انتشارات بله این کتاب را منتشر کرده است؛ کتابی حاوی مباحثی پیرامون علم، تخیل و جستوجوی ما برای پیوند با کیهان است.
درباره کتاب امکان حیات
کتاب امکان حیات سفری است علمی و فلسفی به عمق کیهان، جایی که علم و تخیل با هم درهمآمیخته و تصاویری شگفتانگیز از امکان وجود حیات در فراتر از زمین را ترسیم میکنند. جیمی گرین با بهرهگیری از تحقیقات علمی جدید، داستانهای تخیلی و تحلیلهای فلسفی، خوانندگان را به دنیای امکانها و احتمالات بینهایت میبرد. او با بررسی سیارات مختلف، محیطهای قابلسکونت و نشانههای احتمالی حیات، سؤالات مهمی را درباره طبیعت و سرشت حیات مطرح میکند.
این کتاب به خوانندگان کمک میکند تا درک بهتری از مفاهیم پیچیده و گاه دور از دسترس علمی به دست آورند و تخیل و کنجکاوی خود را برای کشف ناشناختهها بیدار کنند. امکان حیات با سبک نگارش جذاب و قابل فهم، پل ارتباطی محکمی بین علم و هنر تخیل میسازد. کتاب برای کسانی که به علوم فضایی علاقهمندند، و همچنین برای آنهایی که به دنبال پرسشهای فلسفی عمیقتر درباره جایگاه انسان در کیهان هستند، بسیار مفید و جذاب خواهد بود.
درباره نویسنده
جیمی گرین نویسندهای برجسته در زمینه علم و تخیل است. او با قلمی توانمند و دانشی وسیع، توانسته است آثار مهمی را خلق کند که از جمله آنها میتوان به «جهانهای پنهان: داستانهایی از کهکشانهای ناشناخته» و «تخیل علمی: از رویا تا واقعیت» اشاره کرد.
خواندن کتاب امکان حیات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فیزیک پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب امکان حیات
«اینها نخستین بیگانگانی بودند که به خاطر دارم؛ (البته، نخستینهایی که دوست داشتم) چرا که از فیلم «بیگانه فضایی» هراس داشتم، اما به زودی دنیایم آکنده از آنها شد. افسران مهربان نیروی فضایی با پروتزهای جزئی در تمایز از همکاران انسانیِ خود؛ کرمهاي شنی سیاره آراکیس؛ فرشتگان درخشان اعماق دریا در فیلمِ «عمقها»، عمه بیست محبوب مگ موری. شخصیتهای شرور و هیولاهایی نیز وجود داشتند، اما امید فراوانی نیز بود. و در حالی که فرهنگ عمومی، دنیاي تخیلم را پر میکرد. علمی که در مدرسه و از برنامههای تلویزیونی ویژهای که در دورهمیها، بازي با دوستان همسن و سالم میدیدم، تخیلاتم را نسبت به آنچه ممکن است، گسترش میداد. کاوشگرهای مریخی بر روی مریخ فرود آمدند، پروژه «ستی» به شنودِ سیگنالها میپرداخت و حدوداً زمانی که دوازده ساله بودم، اولین سیارات خارج از منظومهی شمسیِ ما کشف شدند».
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۲۶۴ صفحه