کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان
معرفی کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان
کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان بهقلم راحله شیرینکاری را انتشارات هورین منتشر کرده است. این کتاب میکوشد در ۴ فصل به نقش مهم ورزش در پیشگیری از بیماریهای اعصاب و روان بپردازد.
درباره کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان
ورزش و فعالیتهای بدنی هدفمند و اصولی که زیر نظر مربی انجام میشوند، علاوهبر آثار مثبتی که بر جسم و تناسب اندام میگذارند، کیفیت فعالیتهای ذهنی و مغزی را نیز افزایش میدهند. کتاب پیشِرو کوشیده است تا به تحلیل و معرفی این نقشها بپردازد و ازاینطریق بر ضرورت انجام حرکات و تمرینات ورزشی تأکید ورزد.
خواندن کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ورزش و نیز دانشجویان گرایشهای مختلف رشتهٔ تربیت بدنی از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب نقش ورزش در پیشگیری و درمان بیماری های اعصاب و روان
«ورزش و سلامتی
بدون شک میتوان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خودش را پیدا کند و برای آن برنامه داشته باشیم، این عارضههای ناخوشایند شاید از بین بروند یا کمرنگتر شوند؛ زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمیباشد، به تغذیهٔ سالم اهمیت میدهد، از اعصاب آرامتری برخوردار است، انرژی خود را درست مصرف میکند و کمتر اهل خشونت و عصبانیت است. افزون بر این اثرات مثبت ورزش بیش از این است زیرا ورزش باعث زیاد شدن تودهٔ عضلانی بدن و مصرف بیشتر انرژی نیز میشود. تمرینات مرتب و منظم ورزشی باعث کم شدن چربی میشود و نمیگذارد چاق و بیمار شوید. انرژی مصرفی روزانه با ورزش و زیاد شدن تودهٔ عضلانی افزایش مییابد. ورزش پیر شدن و سالمندی را به تأخیر میاندازد و باعث حفظ تناسب اندام و زیبایی بدن افراد میشود، از پوکی استخوان جلوگیری میکند و سبب تقویت سیستم اسکلتی بدن میگردد. در ضمن ورزش به مصرف مستقیم اسیدهاي چرب میانجامد، روش مطمئن و مناسب درمان چاقی و پیشگیری از برگشت آن است، زیرا عضلاتی که تحتتأثیر فعالیت ورزشیاند بدون نیاز به انسولین انرژی خود را علاوهبر گلوکز (نوعی قند مورد مصرف بافتها و سلولهای بدن) از اسیدهای چرب تأمین میکنند. ورزش حتی برای بیمارانی که به مرض قند (دیابت) مبتلا میباشند مفید است. ورزش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سکتههای مغزی را کاهش میدهد. ورزش باعث زیاد شدن مقدار گردش خون موثر در بدن میشود و از لخته شدن خون درسیاهرگ عمقی پا جلوگیری میکند و دستگاه قلبی، عروقی و دستگاه تنفس و ایمنی بدن را تقویت مینماید. همچنین اثرات مثبت ورزش بر دستگاه گوارش را نباید نادیده گرفت. افزون بر این ورزش از افسردگی پیشگیری میکند، روحیهٔ فرد را بالا میبرد و در زندگی خانوادگی و اجتماعی و در شغل افراد تأثیرات سازندهای دارد.»
حجم
۸۹۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه
حجم
۸۹۲٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۱۶ صفحه