کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت
معرفی کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت
کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت بهقلم غلامعلی عباسی فردوئی را انتشارات زائر آستانه مقدسه منتشر کرده است. این کتاب به بررسی و واکاوی نقش حکومت بنیامیه در رخدادهای سیاسی و اجتماعی صدر اسلام میپردازد.
درباره کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت
فتنه از بلاهایی است که ممکن است گریبانگیر هر جامعهای بشود. فتنه هم میتواند بهمعنای امتحان و هم به معنای رنج و عذاب باشد. رنج و عذابی که اثر آن محدود به زمان و مکان خاصی نیست و میتواند در طول تاریخ بارها و بارها تکرار شود. ازجمله فتنههایی که جامعهٔ اسلامی به خود دیده است. مکر و دسیسهها و کارشکنیهای بنیامیه در صدر اسلام بود. کتاب حاضر کوشیده تا با پژوهش در تاریخ اسلام از سال ۳۰ تا ۶۰ هجری به واکاوی نقش سلسلهٔ بنیامیه در رخدادهای سیاسی و اجتماعی اسلام بپردازد و آئينهای روشن و شفاف پیش روی امت باقی گذارد تا با بینش و نگاه ژرفتری روبهآینده حرکت کنند.
خواندن کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ اسلام از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب فتنه ۳۷ ساله اموی، آیینه عبرت، فراروی امت
«كفر، نفاق عريان و نفاق، کفر پنهان
با آنکه شرک و کفر از چهره های بارز و آشکار فتنه اند و مشرکان نیز در طول تاریخ از دسیسهگران بوده و پیوسته شعلههای جنگهای خانمانسوز را برافروختهاند، ولی حدود کفر و شرک روشن است. بتپرستان بتهای خود را به نمایش میگذراند و در کنار آن میجنگند اما آنگاه که بت بر رخسار خود پرده افکند و در خیمهٔ نفاق اردو زند، بهمراتب خطرناکتر خواهد بود. فرق فرعون و سامری در همین جاست چرا که فرعون مظهر کفر آشکار است. ولی سامری از درون قوم و پیروان حضرت موسی به توطئه اقدام میکند و باعث آن همه خونریزی در میان بنیاسرائیل میشود بنیاسرائیل باید یکدیگر را بکشند تا تو به آنان قبول گردد. خداوند متعال در تبیین این حقیقت میفرماید: و یاد کنید هنگامی را که موسی به قوم خود گفت ای قوم شما از جهالت، گوسالهپرست شدید و به نفس خود ستم کردید اکنون به سوی خدا باز گردید و به کیفر جهالت خود به کشتن یکدیگر تیغ برکشید این در نزد خدا بهترین کفارهٔ عمل شماست؛ آنگاه از شما گذشته و توبهٔ شما را میپذیرد که خدا بسیار توبهپذیر و مهربان است. در اسلام نیز فتنه در دو عرصه خود را آشکار ساخت زمانی در سیمای بتپرستی، آتش جنگها را شعلهور میکرد؛ بتپرستان در میدان نبرد شعار «اعلی هبل» سر میدادند. در این حال، اردوی خداپرستان و کفار آشکار بود و کسی دچار شک و تردید نمیشد. ولی آنگاه که بت نقاب اسلام بر چهره کشید و در خیمهگاه اسلام اردو زد زقوم نفاق جاری گردید و آتشفشان فتنه شروع به فعالیت کرد. در میدان جنگ نقابدار مشرک قرآن بر سر نی میکند و همه را به حکم و فرمان قرآن دعوت میکرد. طنین اذان در دو سویهٔ میدان حق و باطل طنین میافکند و به همین دلیل فضای حقشناسی و حقمداری غبارآلود گردید و چشم بصیرت کور.»
حجم
۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه
حجم
۵٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه